Η νέα προσπάθεια για την Εθνική μας , στην εποχή Πάμπου Χριστοδούλου ξεκίνησε ιδανικά. Η νίκη εκτός έδρας επι της Βοσνίας έδειξε την θέληση και την αποφασιστικότητα απο τους διεθνείς μας,  που πραγματικά κατέθεσαν ψυχή και μετά απο αρκετά χρόνια , νιώσαμε όλοι περήφανοι. Περισσότερο όμως αυτό αφορά τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου που αυτή την φορά δεν αδίκησαν τους εαυτούς τους. Έδειξαν ότι έχουν τις ικανότητες για να οδηγήσουν την Εθνική σε καλύτερες μέρες. Η νίκη ήταν απρόσμενη και σπουδαία. Όμως το πιο σημαντικό , κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις τους,  μετά το τέλος του αγώνα , είναι ότι όλοι παραμένουν απόλυτα προσγειωμένοι. Δεν είπαν τα μεγάλα λόγια και σε καμία περίπτωση δεν θέλήσαν να πάρουν την δόξα αυτής της μεγάλης επιτυχίας , απο την αφετηρία. Ήταν πολύ σωστοί , διότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Υπάρχουν πάρα πολλά να γίνουν ακόμη και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ο Πάμπος Χριστοδούλου. Πρέπει να υπάρχει συνέχεια και σταθερότητα.

Name

Η προσοχή όλων τώρα είναι στο επόμενο ραντεβού με τον Ισραήλ στις 10 Οκτωμβρίου στο Γ.Σ.Π. Σε ένα παιχνίδι που λογικά οι διεθνείς μας αυτή την φορά θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των Κύπριων φιλάθλων. Όπως γεμίζουν τα γήπεδα στα ευρωπαϊκα παιχνίδια των ομαδων μας , αυτό θα πρέπει να πράξουν και για την Εθνική μας. Αυτό θα πρέπει να είναι το επόμενο στοίχημα. Να σπρώξουμε τους διεθνείς σε μια ακόμη σημαντική νίκη. Διότι αν επιτευχθεί και η Κύπρος κάνει το 2 στα 2 τότε θα μπούμε σε δρόμο που θα μας δίνει προοπτικές για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό .

Πάνω απ' όλα προσγειωμένα και ταπεινά. Διότι ακόμη τίποτα δεν πετύχαμε. Ήταν ένα σπουδαία διπλό και τίποτα περισσότερο...