Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το 3ο ΟΠΑΠ All Star Day στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού, με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια. Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καθώς επίσης και στην ΟΠΑΠ Κύπρου που έδωσαν τα σωστά μηνύματα για σωστή οδική συμπεριφορά. 
 
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, λίγο πριν από τη δύση του 2013, απόλαυσαν πλούσιο θέαμα. Όπως αναμενόταν, την παράσταση έκλεψαν οι Crazy Dunkers, η πιο διάσημη μπασκετική ομάδα ακροβατών στον κόσμο, με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008), οι οποίοι κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα… κατορθώματά τους. Ο κόσμος έφυγε από τον Στρόβολο εμφανώς ικανοποιημένος, αφού παρακολούθησε περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι ίσως πολλοί θα ανέμεναν. 
 
Αυτό που ικανοποίησε τους διοργανωτές, είναι η προσέλευση του κόσμου. Τελικά, το «Κώστας Παπαέλληνας» αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει όλο τον κόσμο που θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τη διοργάνωση. Οι κερκίδες γέμισαν από μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους, που απόλαυσαν την κάθε στιγμή του «ΟΠΑΠ All Star Day». 
 
Μακάρι να γινόταν κάτι ανάλογο και στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος στην καλαθόσφαιρα. Όπως παλιά, όταν οι κερκίδες γέμιζαν από κόσμο, δίνοντας παλμό αλλά και ξεχωριστό ενδιαφέρον στους αγώνες. Πέρα από την πετυχημένη εκδήλωση, αυτό που κρατώ είναι τα λόγια του προέδρου της Κ.Ο.Κ. Γιώργου Χρυσοστόμου, ο οποίος ανάμεσα σ’ άλλα είπε. «Όταν υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες, τότε έρχονται στο γήπεδο παιδιά, οικογένειες, γυναίκες. Ήμουν σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Αυτό που βλέπετε, αυτό περιμέναμε. Όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, υπάρχει κι αυτή η ατμόσφαιρα», ανέφερε και έχει απόλυτο δίκαιο. 
 
Πλέον το μπαλάκι είναι στα χέρια των διοικήσεων των ομάδων καλαθόσφαιρας. Με τον τρόπο τους μπορούν να… «σπρώξουν» τον κόσμο να επιστρέψει τα γήπεδα. Γιατί, στο κάτω-κάτω, η καλαθόσφαιρα το αξίζει…