Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που από το πρωί της Τετάρτης κάνει τον γύρο των social media και θέλει την αρπαγή και επίθεση σε νεαρό 18χρονο εθνοφρουρό από Σύρους στην Χλώρακα την περασμένη Δευτέρα, τη δεύτερη κατά σειρά μέρα των διαδηλώσεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία. συνελήφθη στην Πάφο 22χρονος για τα αδικήματα της Παράνομης κατοχής ΔΟΚΟ και Εκρηκτικών Υλών, δηλαδή κυνηγετικών φυσιγγίων, καθώς και για Πρόκληση και Διέγερση Βιαιοπραγίας, εν σχέση με την ανάρτηση στο Facebook σχετικών φωτογραφιών.

Οι πληροφορίες του συμβάντος είδαν το φως της δημοσιότητας από ανάρτηση δημοσιογράφου στο facebook ενώ στη συνέχεια αναπαρήχθησαν σε δεκάδες άλλα προφίλ.

Από την περαιτέρω διερεύνηση των εν λόγω πληροφοριών προκύπτει ότι ο νεαρός 18χρονος ο οποίος είναι εθνοφρουρός δεν έχει πρόθεση να προβεί σε επίσημη καταγγελία προς τις Αρχές, οι οποίες όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive από την πρώτη στιγμή διερεύνησαν τις εν λόγω αναφορές από το συγκεκριμένο προφίλ.

Η Αστυνομία δεν διαψεύδει τις εν λόγω πληροφορίες και διερευνά την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι ενώπιον της δεν έχει επίσημη καταγγελία από το φερόμενο θύμα.

Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές που από το πρωί είδαν τη δημόσια σφαίρα, οι Σύροι οπλισμένοι με μαχαίρια μετέφεραν τον ανυποψίαστο εθνοφρουρό σε παραλιακή περιοχή της Χλώρακας.

Ο νεαρός όπως μαθαίνει το SigmaLive από έγκυρες πηγές, είναι καλά στην υγεία του ενώ την ώρα του συμβάντος τελούσε σε άδεια από τη μονάδα του.

Οι στιγμές που έζησε στα χέρια των Σύρων καταγράφηκαν σε βίντεο τα οποία οι φερόμενοι δράστες ανέβασαν στο Tik Tok, για να τα κατεβάσουν λίγες ώρες αργότερα.

Το συμβάν όπως γίνεται αντιληπτό από τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι εις γνώση και της ηγεσίας της Αστυνομίας καθώς και της Εθνικής Φρουράς.

Οι φωτογραφίες πιο κάτω ανέβηκαν, σύμφωνα με τις αναφορές στα προφίλ των Σύρων.