Ένα τετράχρονο αγοράκι που είχε απαχθεί στο Βέλγιο τον προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε νεκρό στην Ολλανδία.

 

Δράστης της απαγωγής και του φρικτού εγκλήματος είναι ένας 34χρονος ο οποίος ήταν φροντιστής του μικρού παιδιού και ο οποίος συνελήφθη.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τον τρόπο ή τον λόγο, για τον οποίο ο άνδρας αφαίρεσε τη ζωή τους αγοριού.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εκτίσει οκτώ και δέκα χρόνια κάθειρξης για κακοποίηση παιδιών από το 2010 και τον θάνατο ενός 2χρονου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belga. Η ποινή του έληξε τον Δεκέμβριο του 2018.

Pictured is Dave de K

Η μητέρα του άτυχου αγοριού δεν μπορούσε να τον φροντίζει λόγω προβλήματος υγείας και ζήτησε από μια φίλη της και τον δράστη να το κρατήσουν για ένα βράδυ.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το ζευγάρι είχε μείνει και στο παρελθόν μαζί με τον 4χρονο χωρίς κάποιο πρόβλημα και το παιδί ήταν ενθουσιασμένο, που θα τους επισκεπτόταν.

Dave De Kock, ontvoerder van Dean Verberckmoes (4) is opgepakt  (Sint-Gillis-Waas) | Het Nieuwsblad Mobile

Υποτίθεται πως την επόμενη ημέρα θα παρέδιδαν το αγοράκι στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του , αντ’αυτού το κράτησαν στο σπίτι τους για άλλο ένα βράδυ.

Την επομένη, ο δολοφόνος φέρεται να τσακώθηκε με την σύντροφό του και να πήρε το παιδί με το αυτοκίνητο, ενώ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας.

Pictured are police cars

Στη συνέχεια εκδόθηκε αστυνομικό δελτίο για την εξαφάνισή του και οι Αρχές της Ολλανδίας τον εντόπισαν, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Διαβάστε επίσης: Σφαγή στο Όσλο: Εξετάζεται το αίτημα αποφυλάκισης του ακροδεξιού δράστη

Πηγή: CNN