Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Έχει περάσει 1 μήνας και οι ελλαδικές Αρχές ξεψαχνίζουν όλα τα στοιχείαπροκειμένου να καταλήξουν σε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει η real.gr, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους μια νέα περιγραφή του δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Οι αστυνομικοί παράλληλα έθεσαν υπό το μικροσκόπιο των ερευνών και δύο ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, το 2018 και το 2020, που παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες πληροφορίες για το αυτοκίνητο διαφυγής

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη νέα κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο σύζυγος της Καρολάιν έδωσε επιπλέον χαρακτηριστικά στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνθρωπο που περιγράφεται ως ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών. Είναι ο ίδιος κακοποιός που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής μητέρας. Στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον βραχύσωμο και γεροδεμένο άνδρα ως ανοιχτόχρωμο στα μαλλιά και στο πρόσωπο και με ευρύ μέτωπο.

Παράλληλα, ο 32χρονος φέρεται πως κατέθεσε ότι ο ίδιος άνθρωπος ήταν φρεσκοξυρισμένος, με κοντά μαλλιά, ενώ του έδωσε την εντύπωση πως είναι άνω των 40 ετών. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν είδε πλήθος φωτογραφιών σεσημασμένων κακοποιών και ξεχώρισε δέκα άτομα, τα χαρακτηριστικά των οποίων μοιάζουν με του άνδρα ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του, μαζί με άλλους δύο ψηλότερους συνεργούς του.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:Σε Αλβανία Βουλγαρία & Ρουμανία ψάχνουν τους δολοφόνους

Την ίδια στιγμή, δύο ανεξιχνίαστες διαρρήξεις σε οικίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ερευνητών της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των πολλών ομοιοτήτων που έχουν με την άγρια ληστεία στα Γλυκά Νερά. Πρόκειται για μια εισβολή σε οικία στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018, και μία στην Παιανία, το 2020. Για την πρώτη, οι Αρχές φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Όμως, για τη δεύτερη περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Πηγή: real.gr