Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ξυλοδαρμών στα σχολεία στην Ελλάδα. Το νέο περιστατικό που έρχεται στο φως από την Κοινωνία Ώρα Mega, σοκάρει. 5χρονο παιδί κτυπήθηκε από συμμαθητές του. 

«Με ειδοποίησαν από το σχολείο και μου είπαν ότι κουτούλησε κατά λάθος με ένα άλλο παιδάκι, ότι χτύπησε ελαφρά και έχει αιματάκι στα δύο δοντάκια». Αυτό είπαν οι δάσκαλοι σε μητέρα 4χρονου παιδιού με αυτισμό που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο συμμαθητές του, ηλικίας μόλις 5 ετών, την ώρα του διαλείμματος.

Στην πραγματικότητα ήταν ακόμη ένα θύμα βίας ανηλίκων. Όταν η μητέρα μετέβη στο σχολείο, διαπίστωσε ότι η πραγματική εικόνα του γιου της δεν είχε καμία σχέση με την ήπια περιγραφή που φέρεται να της έδωσε το σχολείο. Είδε ότι έλειπαν τα τέσσερα μπροστινά δόντια του 4χρονου παιδιού της.

Διαβάστε επίσης: Δύο αδέρφια δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδερφό τους - Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα

«Όταν παρέλαβα το παιδί μου τα ούλα του ήταν κατάμαυρα. Το παιδί μού είπε ότι τον χτύπησαν δύο μεγαλύτερα παιδάκια. 5 χρόνων μέσα στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος. Είναι μικρότερος και επειδή έχει και αυτισμό, υποτίθεται ότι υπάρχει παράλληλη υποστήριξη η οποία ακόμα δεν ξέρω πού ήταν», είπε η μητέρα του παιδιού.

Η γυναίκα, μόλις παρέλαβε το παιδί από το σχολείο, το πήγε κατευθείαν στον οδοντίατρο ο οποίος διέγνωσε κάταγμα και έκρινε πως έπρεπε να αφαιρεθούν τα δόντια. Όπως καταγγέλλει στο MEGA, η επούλωση των τραυμάτων θα πάρει 3 χρόνια.

Πηγή: megatv.com