Συνάντηση θα έχουν στις αρχές Νοεμβρίου οι Δήμαρχοι  Ανατολικής Πάφου Νίκος Παλιός και Δήμου Φαίδωνας Φαίδωνος με τον Υπεύθυνο του Κλάδου Θαλασσίων Έργων του Τμήματος Δημοσίων Έργων Στέλιο Ζερβό, στο Δημοτικό Μεγάρο της Ανατολικής Πάφου, με σκοπό να συζητήσουν για το έργο των κυματοθραυστών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παλιός ανέφερε πως έπειτα από επιστολή που απέστειλε, για το έργο των κυματοθραυστών που στοχεύει στη θωράκιση του παραλιακού μετώπου της Πάφου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφειάδης έδωσε οδηγίες για να εξεταστεί και να συζητηθεί το θέμα μεταξύ όλων εμπλεκομένων του Υπουργείου Μεταφορών και των Δήμων.

Βάζουμε τέλος στη στασιμότητα, είπε ο κ. Παλιός, και προωθούμε την υλοποίηση του έργου προστασίας και βελτίωσης των νοτιοδυτικών ακτών της Πάφου και της Γεροσκήπου. Υπογράμμισε, ακόμη, πως το έργο είναι καίριας σημασίας τόσο για τον Δήμο όσο και για την επαρχία Πάφου γενικότερα.

Ο κ. Παλιός επεσήμανε, επίσης, πως η πρωτοβουλία αναλήφθηκε από τον Δήμο Ανατολικής Πάφου, διότι ήταν ο συντονιστής του έργου.

Η υλοποίησή του, όμως, συνέχισε θα πρέπει να αναληφθεί από τον Κλάδο Θαλασσίων Έργων του Τμήματος Δημοσίων Έργων. 

Πηγή: ΚΥΠΕ