Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας (ΕΤΑΠ Λευκωσίας) σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την έναρξη πιλοτικών εκδρομών Eξερευνώ την Τηλλυρία.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η γνωριμία του κοινού με την ιστορία και παράδοση της ακριτικής Τηλλυρίας καθώς και η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Η πρώτη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2024. Η μετακίνηση από και προς την Τηλλυρία από τη Λευκωσία καθώς και η ξενάγηση σε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, αποτελούν χορηγία της ΕΤΑΠ Λευκωσίας και του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος όπως ο Μεσαιωνικός Πύργος, οι εκκλησίες της περιοχής, ο αρχαιολογικός χώρος «Αυλή», επίσκεψη σε οικοτεχνία παρασκευής Χαλιτζιού και παραδοσιακά καμίνια καθώς και βόλτα φωτογράφησης στο γραφικό λιμανάκι του Κάτω Πύργου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημαία αναχώρησης και επιστροφής καθώς και κρατήσεις επισκεφθείτε το λινκ: Discover tylliria - Visit Nicosia ή επικοινωνήστε στο [email protected]