Ο Κύπριος Andrew Lambrou ερμήνευσε το τραγούδι «Break A Broken Heart» και έκλεψε τις εντυπώσεις στον Β’ Ημιτελικό.

Ο Αndrew Lambrou ανέβηκε στη σκηνή του M&S Bank Arena, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μοναδική δυναμική μπαλάντα, με την οποία μας μάγεψε ο Κύπριος τραγουδιστής που ζει μόνιμα στην Αυστραλία, έχει γραφτεί από τους Thomas Stengaard, Marcus Winther-John, Jimmy Jansson και Jimmy Joker Thornfeldt. Το track μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν άδοξα αλλά στο τέλος καταφέρνουμε να βγαίνουμε πιο δυνατοί.

Δείτε την αποψινή του εμφάνιση στο Β΄ Ημιτελικό: 

 

Σε συνέντευξή του στο Eurovisionfun λίγες ώρες πριν από τη σημερινή του εμφάνιση στον Β΄ Ημιτελικό, δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος με την τελευταία του πρόβα και εξαιρετικά προετοιμασμένος για τον αποψινό ημιτελικό.

«Εγώ και η ομάδα μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ανυπομονούμε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα!»

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως είναι έτοιμος να βάλει ξανά φωτιά στην σκηνή του Λίβερπουλ, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για τους fans του διαγωνισμού και το κοινό που παρακολούθησε την εμφάνισή του.

Στη συνέχεια, ο Andrew Lambrou μας αποκάλυψε ότι «Θα ήθελα μετά τον διαγωνισμό να ξεκινήσω μουσική καριέρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο!»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ελληνική αποστολή και τον Victor Vernicos, λέγοντας πως «Πρέπει να είναι υπερήφανος για τον εαυτό του! Είναι μόλις 16 ετών και τραγουδά φανταστικά. Φυσικά, Ελλάδα και Κύπρος αλληλοϋποστηρίζονται και είναι πολύ ωραίο που είμαστε εδώ μαζί!»

Οι χώρες που συμμετέχουν στο Β΄ Ημιτελικό: 

Διαβάστε επίσης: Eurovision/Πρώτος ημιτελικός:Ποιες χώρες εξασφάλισαν εισιτήριο για τον τελικό