Ο πιο cool διαγωνισμός φωτογραφίας του SIGMALΙVE! 

 

Ζούμε σε ένα νησί με απαράμιλλη ομορφιά, εναλλαγή τοπίων και συναισθημάτων, με φιλόξενους ανθρώπους και τέλειο φαγητό. Ο καθένας μας όμως, βλέπει τον τόπο μας διαφορετικά!


Γι΄αυτό, το Sigmalive σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τον τίτλο «Εσύ, τι βλέπεις στην Κύπρο;». Ένας διαγωνισμός ελεύθερης θεματολογίας, που έχει ως στόχο να αναδείξει το νησί μας, δίνοντας την ελευθερία στους συμμετέχοντες να αποκαλύψουν την δική τους Κύπρο, μέσα από το φωτογραφικό φακό τους.


Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, απλά ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο λογαριασμό σας στο Facebook, Instagram ή και τα δύο, με hashtag #SigmalivePhoto. Επίσης, κάνοντας tag το Sigmalive (@sigmalivecy) θα μας διευκολύνετε στο να βρούμε τη φωτογραφία σας.


Η κριτική επιτροπή μας θα διαλέξει τις 10 πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, οι οποίες θα δημοσιευτούν στο Sigmalive, καθώς και στους λογαριασμούς του σε Facebook & Instagram. Οι top 3 φωτογραφίες θα κερδίσουν διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα στην περιοχή Τροόδους.

 

Βραβεία:
1. 1 διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα στο Μύλο στην Κακοπετριά. (αξίας 110 ευρώ)
2. 1 διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα στο Troodos Hotel. (αξίας 70 ευρώ)
3. 1 διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα στο αγροτουριστικό κατάλυμα Αμπελικός στο χωριό Ποταμίτισσα. (αξίας 65 ευρώ)


Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού, δεν θα μπορούσαμε παρά να αναφέρουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις που προσφέρουν δώρα για το διαγωνισμό ανήκουν γεωγραφικά στο Γεωπάρκο Τροόδους, το οποίο εντάχθηκε πέρσι στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO .


Όροι & Προϋποθέσεις


1. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 1η και θα λήξει στις 11 Νοεμβρίου 2016.  Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/11/2016.
2. Οι φωτογραφίες πρέπει να ανέβουν στις πλατφόρμες Facebook, Instagram ή και στις δύο.
3. O συμμετέχοντας παραχωρεί τα δικαιώματα χρήσης της φωτογραφίας του στο Sigmalive για αναδημοσίευση, με το ανέβασμα της φωτογραφίας στις        προαναφερθείσες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
4. Οι φωτογραφίες πρέπει να ανέβουν με public status.
5. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπεριλάβουν στην ανάρτησή τους το εξής: #SigmalivePhoto
6. Οι διανυκτερεύσεις που προσφέρονται ως δώρα ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2017, και μόνο με προκρατήσεις.
7. Όσοι νικητές δεν επικοινωνήσουν με το Sigmalive σε μια εβδομάδα από τη λήξη του διαγωνισμού στις 11 Νοεμβρίου 2016 χάνουν το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου, και αυτό καταλήγει στον πρώτο επιλαχόντα.