Στη Δόξα γυρίζουν και επίσημα σελίδα. Ο Σλόμποταν (Μπόμπαν) Κρισμάρεβιτς βρίσκεται στο νησί μας (αναμενόταν τις πρώτες πρωινές ώρες) και από σήμερα αναλαμβάνει την ευθύνη των προπονήσεων. Ο Σέρβος τεχνικός προτιμήθηκε από μια λίστα υποψήφιων αντικαταστατών του Δημήτρη Ιωάννου, αφού η διοίκηση θεώρησε πως έχει τα προσόντα για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα. Παρά το γεγονός ότι πάγια πολιτική του συλλόγου είναι να υπάρχει Κύπριος προπονητής στον πάγκο (σ.σ. τελευταίος μη Κύπριος προπονητής ήταν ο Γκόραν Πετκόφσκι τη σεζόν 2004/05), η διοίκηση του Κώστα Χριστοδούλου κατέληξε στον Κρισμάρεβιτς, αφού είναι άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αγωνίστηκε για χρόνια σαν ποδοσφαιριστής στην Κύπρο, δούλεψε στο νησί μας και σαν προπονητής (Απόλλωνα και Ανόρθωση) και λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και το έργο που έχει επιτελέσει στα δέκα χρόνια που ασκεί το επάγγελμα του προπονητή, κρίθηκε πως είναι η καλύτερη, με τα υφιστάμενα δεδομένα, επιλογή.
Όσον αφορά τους συνεργάτες του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς στο προπονητικό τιμ, παραμένουν ως είχαν πλην του γυμναστή. Φαβορί για να αναλάβει το πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης είναι ο Κώστας Ροσταντής, ο οποίος δούλεψε ξανά στην ομάδα με τον Νίκι Παπαβασιλείου. Βοηθός προπονητή παραμένει ο Γιώργος Κωστή.

Βουτιά στα βαθιά
Ο Κρισμάρεβιτς έκανε ήδη μια πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ του, η ουσιαστική δουλειά όμως αρχίζει από σήμερα. Ο Σέρβος τεχνικός σηκώνει μανίκια, μπαίνει στο γήπεδο και θα έχει μπροστά του μόλις έξι μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο. Αυτό το ματς θα είναι μια πρώτη καλή ευκαιρία για τον νέο τεχνικό της Δόξας να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη σε συνθήκες αγώνα, να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις δυνατότητες και τις αδυναμίες, και να την προετοιμάσει για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που θα βρει την προσφυγική ομάδα να παίζει με Οθέλλο, (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εντός) και Εθνικό (εκτός). Τρία παιχνίδια που ώς ένα βαθμό μπορεί να καταδείξουν ποιο θα είναι το μέλλον και οι στόχοι της ομάδας στη συνέχεια.
Ο λόγος που λέμε ότι αυτή η σειρά των τριών αγώνων είναι σημαντική, έχει να κάνει με την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια, αφού από την 7η μέχρι την 11η αγωνιστική η Δόξα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ομόνοια, Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και ΑΕΚ! Για την ώρα όμως προέχει ο αγώνας με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή, όπου στόχος για την ομάδα της Κατωκοπιάς είναι η βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας και φυσικά το βαθμολογικό κέρδος.