ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσουν στην ομάδα έξι παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ


Από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πλέον στόχοι, πέρα από το γόητρο, δίνεται η ευκαιρία στη διοίκηση της Σαλαμίνας να αρχίσει έγκαιρα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να είναι δεδομένο πλέον ότι η συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Ντε Γιόνκε δεν θα συνεχιστεί με την ολοκλήρωση της χρονιάς, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Μάκης Παπαϊωάννου ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες από αυτές και θα κορυφωθούν φυσικά με την πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Όπως είναι γνωστό ήδη τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους. Αναφερόμαστε στους Κούσουλο, Σκοπελίτη και Τσίνα, οι οποίοι έχουν κριθεί ότι είναι απαραίτητοι για να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και οι Τσίνα, Παύλου, Πεδρίτο, Τσιγκουινί, Φούσκο και Χριστοφή αφού κρίνονται αναγκαίοι.
Απ' εκεί και πέρα, θα γίνει αξιολόγηση για τους υπόλοιπους και θα παρθεί η απόφαση ποιοι από τους Λίλιου, Μπεμπά, Ζάρκοβτις, Άντιτς και Αντόρνο θα μείνουν ή όχι στη Σαλαμίνα.

Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις
Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις φυσικά για τη Νέα Σαλαμινα είναι αυτές των Μακρίεφ και Γκόμες. Με τους δυο ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας. Έτσι για να γίνει εφικτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Στη Σαλαμίνα ξέρουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως θα το παλέψουν ώστε να τους πείσουν για να παραμείνουν στην ομάδα. Πολλά ακούγονται ειδικά για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Μακρίεφ, ότι ήδη είναι σε επαφές με άλλη μεγάλη ομάδα. Στη Σαλαμίνα όμως θα το παλέψουν μέχρι το τέλος, αφού τον θεωρούν το Α και το Ω της ομάδας. Τα 17 τέρματα το αποδεικνύουν.

Τους έδωσε συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τις ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α' κατηγορία εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου συγχαίρει τις ομάδες Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Αναγέννηση Δερύνειας και ΑΕΖ για την επιτυχία τους να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία και τους εύχεται κάθε επιτυχία».