Υπομονή και δουλειά είναι τα δυο στοιχεία που προσπαθούν να περάσουν στην νέα Ανόρθωση Φαν Λέουβεν και Αντρέ Πάους. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αλλά και προπονητής ο καθ’ ένας στην δική του δουλειά προσπαθούν να περάσουν την φιλοσοφία τους, και όπως φαίνεται πιάνει τόπο.

Η χθεσινή φιλική ήττα από τον Απόλλωνα δεν στεναχώρησε κανένα στην οικογένεια της Κυρίας. Η ομάδα της Λεμεσού είναι πιο έτοιμη ομάδα, αφού θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη, και στην Ανόρθωση, δεν ανησυχούν για την πορεία της ομάδας η οποία τώρα άρχισε να φτιάχνεται.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους, στο χθεσινό δυνατό φιλικό, έδειξαν κάποια από τα χαρακτηριστικά που θέλει να περάσει ο Ολλανδός τεχνικός στο παιχνίδι της ομάδας. Κοντινές μπαλιές, πίεση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας παράλληλα πως η νέα Ανόρθωση είναι σε καλό δρόμο ενώ αναμένονται να αποκτηθούν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» σήμερα και αύριο έχουν ρεπό, ενώ οι τραυματισμοί των Αμπουρχάνια και Δημητρίου δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικοί εκ πρώτης όψεως.

Όσο αφορά στον σχεδιασμό οι δυο υπεύθυνοι του προγραμματισμού θα προσπαθήσουν μέχρι και την Πέμπτη όταν θα αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, να είναι συμπληρωμένο το ρόστερ. Στην Κυρία βρίσκονται στο ακουστικό για την τελική απάντηση του 27χρονου Νιγηριανού (με Γερμανικό διαβατήριο) Τσινεντού Εντέ, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και στην περίπτωση του Ιταλού Τονούτσι, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία και γίνεται προσπάθεια να πειστεί να υπογράψει στην ομάδα αγνοώντας πιθανές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Στο περίμενε βρίσκεται και η περίπτωση του Γκαρσία, με τον Φαν Λέουβεν και Αντρέ Πάους να ρίχνουν βλέμματα και στην αμυντική ενίσχυση της ομάδας.