Η κλήρωση χαμογέλασε στους πρωταθλητές μας αφού στο δρόμο για τους χρυσοφόρους ομίλους θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ραμποτνίτσκι - Ελσίνκι. Στον πρώτο αγώνα οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0 και ως εκ τούτου προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Φινλανδική ομάδα. Η ομάδα των Σκοπίων απέκλεισε πριν δυο χρόνια την Ανόρθωση για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Βατοί οι αντίπαλοι για το ΑΠΟΕΛ, καθώς κληρώθηκε με μια εκ τον Helsinki και Rabotnicki, με τον επαναληπτικό να διεξάγετε στο ΓΣΠ.

Σκόπια ή Φιλανδία θα είναι ο επόμενος προορισμός για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Η Helsinki ιδρύθηκε το 1907 και είναι κάτοχος 26 Πρωταθλημάτων Φινλανδίας. Το ρόστερ της αποτελείτε κυρίως από Φινλανδούς, με το αστέρι της ομάδας να είναι ο Φινλανδός, Mikael Forsell, ο οποίος αγωνίστηκε παλιά στην ομάδα της Chelsea.

H Rabotnicki ιδρύθηκε το 1937. Η Rabotnicki στηρίζεται κυρίως σε Σκοπιανούς ποδοσφαιριστές.

Η HJK Helsinki, αγωνίζεται στο στάδιο Sonera, χωρητικότητας 10, 300.

Η FK Rabotnicki, αγωνίζεται στο χωρητικότητας 33,460 National Arena Philip II.

Παλιά γνώριμος η ομάδα της Helsinki τόσο για το ΑΠΟΕΛ όσο και για τον Gustavo Manduka. Το ΑΠΟΕΛ απέκλεισε την ομάδα της Φινλανδίας την περίοδο 86-87 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο Manduca έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι από την Βραζιλία στην Φινλανδία το 1998, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και πολύ σύντομα αποχώρησε.