ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στο πόστο του, στο αυριανό ντέρμπι του «Τσιρείου»


Οι επιστροφές των Μάγκλιτσα, Σλαβτσέφ και Μέζγκα είναι πολύ σημαντικές για τον Απόλλωνα εν όψει του αυριανού αγώνα, όμως προχθές «κλείδωσε» ακόμα μια επιστροφή, πολύ σημαντική για τη λεμεσιανή ομάδα. Αυτή του προπονητή του Πέδρο Εμάνουελ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, είδε από την εξέδρα τους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας του, όμως αύριο θα έχει την ευκαιρία να ξανακαθίσει στον πάγκο και να κοουτσάρει τους ποδοσφαιριστές του από το γήπεδο. Και αυτό γιατί ο Αθλητικός Δικαστής, προχθές, απλά του επέβαλε πρόστιμο (όπως αναμενόταν), και έτσι ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας εξέτισε την τιμωρία του.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να έχει στον πάγκο της τον προπονητή της, ιδιαίτερα σε σπουδαία παιγνίδια όπως είναι το αυριανό. Γι' αυτό και η επιστροφή του κ. Εμάνουελ αποτελεί ακόμα ένα «συν» για τους «κυανόλευκους» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του Απόλλωνα για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην αυριανή αναμέτρηση. Η μέτρια εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου μπορεί να έχει ξεχαστεί, όμως ταυτόχρονα έχει πεισμώσει αφάνταστα τους πάντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο». Όλοι στον Απόλλωνα θέλουν αύριο η ομάδα να παρουσιαστεί με το καλό της κοστούμι, να ικανοποιήσει τον κόσμο με την προσπάθειά της και φυσικά να πάρει τη νίκη, η οποία ίσως την ξαναφέρει στην 3η θέση που είναι και ο στόχος στο πρωτάθλημα. Μπορεί να ακολουθεί ο αγώνας της χρονιάς, ο επαναληπτικός δηλαδή του κυπέλλου, όμως το μυαλό όλων είναι στην αυριανή αναμέτρηση.

Κλειστά τα χαρτιά
Πάντως και στη χθεσινή προπόνηση, η οποία αναλώθηκε αποκλειστικά στον αυριανό αγώνα, δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο κ. Εμάνουελ για να δείξει τι σκέφτεται να πράξει στο ντέρμπι. Είναι μια τακτική που συνηθίζει στα τελευταία παιγνίδια ο τεχνικός του Απόλλωνα, θέλοντας να έχει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτεται πολύ, αφού θέλει να είναι σίγουρος ότι η 11άδα που θα στείλει στον αγωνιστικό χώρο του «Τσιρείου» θα είναι η κατάλληλη, έτσι ώστε στο τέλος της αναμέτρησης να οδηγήσει τον Απόλλωνα στο τρίποντο.

Όπως τονίσαμε και τις προηγούμενες ημέρες, Μάγκλιτσα, Παπουλής και Μοντέιρο πιθανότατα θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, αφού ιδιαίτερα οι απουσίες του Κροάτη επιθετικού και του Πορτογάλου αμυντικού ήταν εμφανέστατες. Απ' εκεί και πέρα φαίνεται ότι ο Σακκέτι έχει προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έναντι των άλλων επιλογών για τη θέση του Μακρίδη αφού, κόντρα στην ομάδα με την καλύτερη ίσως μεσαία γραμμή στο πρωτάθλημα, ο κ. Εμάνουελ προτιμά να έχει έναν καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, ο οποίος θα δώσει μάχες και θα προσπαθήσει να αποδιοργανώσει το μεγάλο όπλο των αντιπάλων του. Ο Αργεντινός μέσος θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που ίσως του δοθεί για να κλείσει τη χρονιά όπως την ξεκίνησε, δηλαδή βασικός και αναντικατάστατος.

Το Apollon Official Store, με δελτίο Τύπου, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις προσφορές τις οποίες θα έχει μέχρι αύριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 62 χρόνων ζωής του Απόλλωνα! Αναλυτικά οι τρεις προσφορές του Apollon Official Store:

Προσφορά1: Τσάντα ώμου + δώρο καπέλο
Προσφορά 2: Γυναικεία φανέλα 1+1 δώρο μια γυναικεία φανέλα
Προσφορά 3: Και με κάθε 2 accessories + 1 δώρο accessories