Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες η αποστολή της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας ομάδα για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2016.

Στην τελευταία πάντως προπόνηση επί Ισραηλινού εδάφους ο Ομοσπονδιακός προπονητής της αντιπάλου μας Έλι Γκούτμαν παρουσιάστηκε με πολλά νεύρα. Κατά την διάρκεια της προπόνησης και σε ασκήσεις τακτικής, οι ποδοσφαιριστές του Ισραήλ εκτελούσαν λανθασμένα μια από τις ασκήσεις με αποτέλεσμα ο Έλι Γκούτμαν να ξεσπά σε κραυγές ( αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο που υπάρχει).

Ταλ Μπεν Χαΐμ: «Εξαρτάται από εμάς»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ Ταλ Μπεν Χαϊμ σε δηλώσεις του στην χθεσινή προπόνηση τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την ομάδα του.

«Όλα γύρω από το ματς με την Κύπρο, αρχίζουν και τελειώνουν από εμάς. Αν παίξουμε όπως αναμένεται από εμάς, δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι κλειδί σε αυτή την πορεία να ξεκινήσουμε καλά γιατί θα μας δώσει ώθηση για το μέλλον. Έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να προκριθούμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Καλά κάνουμε να επιστρέψουμε από την Κύπρο με τη νίκη»

Παρών στην χθεσινή προπόνηση ήταν και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία του Ισραήλ ο οποίος συνόδευσε και την αποστολή στην Κύπρο. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πρέπει να νιώθουν εθνική υπερηφάνεια και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν με την νίκη.

Στο νοσοκομείο ο Ζάχαβι

Άγνωστο παραμένει αν θα μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα της Παρασκευής ο Ζάχαβι. Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα όταν η αποστολή έφτασε στην Κύπρο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε υπό παρακολούθηση μέχρι σήμερα το πρωί. Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδα του Ισραήλ www.one.co.il η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και αναμένεται πως θα αγωνιστεί την Παρασκευή.