Δούλεψαν όλα στην εντέλεια για την ΑΕΚ στον θρίαμβο σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ καλοί, όμως, πάντοτε υπάρχουν και εκείνοι που έδωσαν το κάτι παραπάνω στον αγώνα ή ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Φλοριάν Τολμές που σκόραρε τα δυο πρώτα τέρματα της ΑΕΚ και στη δεύτερη βρίσκεται ο Μάριος Αντωνιάδης.                         

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αγάπησε, πανηγύρισε προκρίσεις και τίτλους, αλλά αποχώρησε πικραμένος το καλοκαίρι του 2016. Λες και ήθελε να αποδείξει κάτι ή να δώσει απαντήσεις σε εκείνους που τον αμφισβήτησαν και τον επέκριναν έντονα κατά την παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους.

Ο Μάριος τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και τα πήγε εξαιρετικά. Το παιχνίδι σαφώς και ήταν δύσκολο για τον ίδιο, από όποια οπτική γωνιά και αν το δεις, όμως, δεν επηρεάστηκε καθόλου και πήρε πολύ ψηλό βαθμό.

Σε όλες τις μεταβιβάσεις του ήταν πάρα πολύ καλός, έβγαλε πάθος και μπόλικη ενέργεια και η γενικότερη παρουσία του βοήθησε αποτελεσματικά την ομάδα του να πάρει μια άκρως σημαντική νίκη.