Δίδυμα φεγγάρια
ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο Παύλος προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αγάπη, αλλά το αποτέλεσμα είναι να συγκρουστούν ξανά. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος δείχνει σημάδια του παλιού του εαυτού, έχοντας βάλει κάποιον να παρακολουθεί το Φίλιππο. Ο Φίλιππος πάλι, δε μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια για το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρουσώ. Η Αφροδίτη επιστρέφει στον Αντώνη, που της ζητάει το τηλέφωνο του Γιώργου, αποφασισμένος να τον συναντήσει. Η Αρετή είναι αναστατωμένη με την εξαφάνιση του Βασίλη από το σπίτι. Η Λένια μπαίνει στην αποθήκη, που έχει κρύψει ο Βαγγέλης τον αρκούδο με τις λίρες και τον ανακαλύπτει.
ΤΡΙΤΗ: Η Ελισάβετ δέχεται πρόταση από τη Λίτσα να ανοίξουν μαζί σχολή κομμωτικής, όταν όμως το ανακοινώνει στην Αλίκη, αυτή της το απαγορεύει… Τα ποσοστά επιτυχίας της εγχείρησης που πρόκειται να κάνει ο Στέργιος για να περπατήσει μειώνονται όλο και περισσότερο. Ταυτόχρονα οι λίρες του Βαγγέλη που βρίσκονται κρυμμένες στο εσωτερικό του αρκούδου της Λένιας κάνουν βόλτες μέσα στο σπίτι, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί χωρίς επιτυχία να πάρει τον κούκλο από τη Λένια. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία κάνει έφοδο στην χαρτοπαιχτική λέσχη που συχνάζει ο Δημήτρης…
ΤΕΤΑΡΤΗ: Η Αγάπη μαθαίνει από τον Στέργιο ότι μπήκανε διαρρήκτες στο σπίτι και σοκάρεται πολύ. Η Σίλα φτάνει στα όρια της και αποφασίζει να κυνηγήσει τον Δημήτρη, νομικά! Ο Ορέστης με την Άννα Μακρή μπαίνουν δυναμικά στην εταιρία του Παύλου και κάνουν ριζικές αλλαγές. Η Λένια παίρνει μαζί της τον Φρέντι στο σπίτι του Αντώνη και ο Βαγγέλης κοντεύει να πάθει καρδιακή προσβολή!
ΠΕΜΠΤΗ: Ο Στέργιος μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του πως η Αγάπη έχει οικονομικές δοσοληψίες με τον Φίλιππο. Η Λίτσα και η Ελισάβετ οργανώνονται για την καινούργια τους επιχείρηση. Συγχρόνως ο Στέργιος ανακοινώνει στην Αγάπη την απόφασή του να μην υποβληθεί σε μια εγχείρηση με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Αμβρόσιος έχει μια περιπέτεια με την υγεία του, που έχει σαν συνέπεια να συναντηθούν η Αγάπη και η Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή κάποιοι απαγάγουν τον Φίλιππο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι άντρες που απήγαγαν τον Φίλιππο, τον πηγαίνουν σε ένα ερημικό σπίτι και του ζητάνε να κάνει κάτι ανήκουστο. Στο μεταξύ, ο Γιώργος βαράει την πόρτα της Αφροδίτης σαν μανιακός και απειλεί να την σκοτώσει. Ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι εξουθενωμένος από την απαγωγή και η Μαρουσώ με την Αγάπη τον ρωτούν τι συνέβη. Ο Φίλιππος έχει μπλέξει πραγματικά αυτή τη φορά…...