ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΣΙΓΜΑ - 16.20
The X-Factor (Ε)
Εκπομπή
Απολαύστε ένα ακόμη live, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο show και να διεκδικήσουν το έπαθλο: Ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

ΣΙΓΜΑ - 17.55
#Νεολαία
Εκπομπή
Η νέα, φρέσκια, εβδομαδιαία εκπομπή του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο ΣΙΓΜΑ. Μια σύντομη και περιεκτική παρουσίαση των νέων που πρωτοπορούν, των δράσεων που ενδιαφέρουν και των θεμάτων που απασχολούν.

ΜΕΓΑ - 10.00
Celebrity Game Night (Ε)
Εκπομπή
Το παιχνίδι που ξεχώρισαν και αγάπησαν οι τηλεθεατές επιστρέφει. Η Σμαράγδα Καρύδη θα μας ξεσηκώσει και πάλι με το χιούμορ και την εκρηκτική της διάθεση. Μαζί με τις δύο ομάδες των celebrities φίλων της θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως!

ALPHA - 21.00
Στην υγειά μας ρε παιδιά
Ψυχαγωγική εκπομπή
Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι συναντώνται για να τραγουδήσουν παρέα.

ΜΕΓΑ - 21.20
Ραντεβού
Ψυχαγωγική εκπομπή
ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται, με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο να μας διασκεδάζει αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι!

NOVA - 19.20
The perfect guy
Θρίλερ, παραγωγής 2015
Ύστερα από έναν επώδυνο χωρισμό, η Λία βρίσκει και πάλι την ελπίδα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στο πρόσωπο ενός άκρως γοητευτικού άνδρα που, όμως, φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός...

NOVA 1 - 22.00
Tracks
Αληθινή ιστορία (2013)
Η ιστορία της Ρόμπιν Ντέιβιντσον, η οποία το 1977 διέσχισε την έρημο της Δυτικής Αυστραλίας περπατώντας περισσότερο από 2.700 χιλιόμετρα, με συντροφιά τέσσερεις καμήλες και τον πιστό της σκύλο.

NOVA 1 - 00.05
Vacation
Περιπέτεια, παραγωγής 2015
Οικογενειάρχης πια, ο Ράστι Γκρίσγουολντ αποφασίζει να χαρίσει στη δική του οικογένεια αξέχαστες διακοπές, όμοιες με αυτές των παιδικών του χρόνων. Τι θα μπορούσε, άραγε, να πάει στραβά;

ΣΙΓΜΑ - 21.00
Μπράβο Ρούλα
Ψυχαγωγική εκπομπή
«Bravo Ρούλα», γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, εκπλήξεις, συγκίνηση, παιχνίδια, νέα πρόσωπα που η μοναδική Ρούλα θα συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και πολύ κέφι... «Bravo Ρούλα», σε ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό show, στο οποίο όλες οι πλευρές της ζωής έχουν θέση.