ΔΟΞΑ
Η προσφυγική ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες


Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στη Δόξα μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μια εξέλιξη που αποτελεί πρόκληση για την προσφυγική ομάδα. Πλέον δεν έχει προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο, αφού θα είναι σίγουρα μεγάλη ομάδα (Ανόρθωση, Απόλλωνας, ΑΠΟΕΛ ή ΑΕΛ).

Όμως θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για τη μεγάλη έκπληξη, ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Αν δεν τα καταφέρει, μόνο και μόνο η παρουσία στα ημιτελικά είναι πολύ θετική εξέλιξη. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσει ανάσα στο οικονομικό, αφού με όποια ομάδα και εάν κληρωθεί, θα φέρει αρκετό κόσμο στο Μακάρειο.

Βλέπει Ερμή
Το κύπελλο, όμως, μπορεί να περιμένει. Η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με τον Ερμή στο Μακάρειο στάδιο. Οι «πράσινοι» της Κατωκοπιάς θέλουν μόνο νίκη, ώστε να φτάσουν στην 4η σερί επιτυχία και να κάνουν ακόμη ένα βήμα στην προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη παρουσιάζονται παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο απέναντι ίσως στην πιο δυνατή ομάδα του β’ γκρουπ.