«Απόλυτα σεβαστή», χαρακτηρίζει την απόφαση του Δικαστηρίου ο πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος κρίθηκε σήμερα ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε σχέση με υπερβάσεις του ορίου ταχύτητας. 


To Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε σήμερα ένοχο τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε τρεις κατηγορίες, που αφορούν υπερβάσεις ορίου ταχύτητας και ακόμα μία οδική παράβαση, ενώ αθωώθηκε σε άλλες δύο.

Ως γνωστόν, αρχικά ο κ. Θεμιστοκλέους αντιμετώπιζε 8 κατηγορίες, εκ των οποίων οι δύο απερρίφθησαν από τις Αρχές, ενώ άλλη μία αποσύρθηκε από τη Γενική Εισαγγελία. Ως εκ τούτου, απέμειναν 5 κατηγορίες.

Σε επικοινωνία του Sigmalive με τον πρώην βουλευτή, για ένα πρώτο σχόλιο επί της απόφασης, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε: «Απόλυτα σεβαστή η δικαστική απόφαση. Από την άλλη, η Γενική Εισαγγελία μας πρότεινε ένα διακανονισμό, τον οποίο και απορρίψαμε, καθώς θα εφεσιβάλω την απόφαση».

Μετά την ανάγνωση της απόφασης, το δικαστήριο όρισε τις αγορεύσεις για τις 13 Οκτωβρίου και ακολούθως αναμένεται ν' ανακοινωθεί η απόφαση.