Τις προάλλες γράφαμε και εμείς και οι υπόλοιποι συναδέλφοι ότι ο Δώνης ναι μεν επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ όμως δεν έχει και το μαγικό ραβδί για θαύματα σε μόλις τέσσερις ημέρες παρουσίας στον Αρχάγγελο... Τελικά όμως το είχε!
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός ήρθε διαβασμένος, ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που γνωρίζει αρκετά καλά, ήταν προετοιμασμένος και πάνω απ' όλα κατάφερε ως προπονητής να δούμε για πρώτη φορά τον πραγματικό εαυτό του ΑΠΟΕΛ μετά από τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κατάφερε με τις επιλογές του να μας αποδείξει ότι αυτή η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα και όταν γίνονται οι σωστές επιλογές, όλα είναι εφικτά. Στην περίπτωση των "γαλαζοκιτρίνων" ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και συνάμα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλληνας τεχνικός αρέσκεται στις προκλήσεις, το έργο του δεν θα είναι εύκολο όμως με το καλημέρα της επιστροφής του στον Αρχάγγελο μας απέδειξε ότι είναι πανέτοιμος για ό, τι θ' ακολουθήσει. 
 
Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ομάδα, είχε τον αέρα και το μέταλλο του νικητή και με τις προτροπές και το κοουτσάρισμα του Δώνη, ο στόχος επιτευχθεί. Τώρα δουλειά για τον επόμενο... Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, είναι πολύ πιο απαιτητικός από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.