Let’s get LOST!

Tα boat parties τους συγκαταλέγονται πάντα στα καλύτερα events κάθε καλοκαιριού, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνουν μεγαλύτερες και καλές προσπάθειες για να εισάγουν μια νέα αντίληψη στο πώς και πού διασκεδάζει ο Κύπριος. Η ομάδα ‘Lost promotions’ κλείνει 5 χρόνια ζωής και οι εορτασμοί ξεκινούν από το Time Out Cyprus!

Η αρχή
‘Το ‘LOST’ ξεκίνησε το 2012, όταν οι Markus Eden και Peter Leontiades ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν αυτό που ένιωθαν πως έλειπε απ’ το κυπριακό nightlife μέχρι εκείνη τη στιγμή’, αναφέρουν στο Time Out μέλη της ομάδας. ‘Να παίζουν φίλοι για φίλους, σ’ ένα χαλαρό περιβάλλον που δεν χρειάζεται κανείς να προσποιείται’ με πρώτο πάρτι τους, το ‘Lost at sea’. Ένα χρόνο αργότερα, ο Michel Fialas έγινε μέλος της ομάδας για να αποκτήσει έτσι η ‘Lost promotions’ την τελική, σημερινή της μορφή.

Thank you for the music
‘Κοιτάζοντας πίσω, έχουμε κάνει αρκετούς νέους φίλους μέσα απ’ τα πάρτι. Αυτό είναι το ‘Lost’. Μουσική και παρέα!’ δηλώνει η ομάδα κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν. ‘Θέλαμε πάντα να κάνουμε κάθε event ξεχωριστό, απ’ όλες τις πλευρές. Είτε ο DJ που θα παίξει, το μέρος, το vibe, το artwork, η διακόσμηση, το σύστημα ήχου’, ενώ θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια αρκετά ευχάριστα απ’ όσα συνέβησαν στα διάφορα parties! ‘Σ’ ένα πάρτι, στο Vikla Golf Course, ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, όμως ήρθε τόσο πολύς κόσμος που μας ξάφνιασε! Όλα λειτούργησαν ομαλά και περάσαμε τέλεια! Επίσης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την εμφάνιση του HNQO στο Ithaki bar. Κανονικά, ο DJ θα έπαιζε για 2 ώρες και τελικά έπαιξε για 9, με περισσότερους από 400 ανθρώπους να χορεύουν και να κάνουν τη νύχτα-μέρα’ θυμούνται, επισημαίνοντας όμως πως ‘τα boat parties είναι το trademark της ομάδας και πάντα θα είναι τα αγαπημένα μας’!

Και φέτος;
Φέτος, η ομάδα ‘Lost’ κλείνει 5 χρόνια, γι’ αυτό έχει πολλούς άσους στο μανίκι της, για να γιορτάσει όπως πρέπει αυτήν την επέτειο. ‘Μπορεί να κάνουμε κάτι μεγάλο, μπορεί και κάτι πιο συμμαζεμένο. Το σίγουρο είναι πως πάντα θα είμαστε πρωτοπόροι στην dance σκηνή του νησιού, φέρνοντας DJs που διαφορετικά, ίσως να μη βλέπαμε ποτέ στην Κύπρο’ ξεκαθαρίζοντας πως “τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. ‘Παίζουν’ αρκετά καλά πάρτι, είτε από τα παιδιά του Klubd είτε από τη Manic Promotions και τη Secret Movement, αλλά στην Κύπρο νυχτερινή διασκέδαση σημαίνει... να σε δουν! Παίζει πολλή VIP κατάσταση”.

(In a box)
Max Chapman
Genre: House, techno
Πρώτο ‘Lost’ event για φέτος και η ομάδα κάνει τις προθέσεις της ξεκάθαρες! Ο Max Chapman έχει παίξει ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs στον κόσμο, όπως Privilege, Sankey’s, The Warehouse Project, Pacha κ.ά., καθοριστικό σημείο στην καριέρα του έπαιξε ο Pete Tong ο οποίος επέλεξε κομμάτι του 23χρονου μόλις τότε, το 2011, για το radio show του. Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και από τότε, ο Βρετανός δεν χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει πόσο καλός είναι πίσω από μια κονσόλα, ενώ έχει σαν ορμητήριο το δικό του label, τη Resonance Records. Πειραματίζεται με αρκετά ήδη μουσικής αλλά και ο ίδιος παραδέχεται πως ‘εάν θα έπρεπε να επιλέξω, θα διάλεγα την tech house. Μ’ αρέσει να παίζω κομμάτια από καλλιτέχνες όπως Waff, Leftwing & Kody, Dale Howard, Detlef, τέτοιους ήχους’ δηλώνει.
Σ 13 Φεβ, Versus, Γεωργίου Α΄89, Λεμεσός.