ΕΡΜΗΣ
Εν μέσω έντονων διεργασιών για ολοκλήρωση του προγραμματισμού, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ερμής, ενόψει της μεθαυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Αμμόχωστος». Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόλις την τελευταία εβδομάδα, έχουν ανακοινωθεί από τον σύλλογο της Αραδίππου πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές, δείγμα της μεγάλης μετεγγραφικής αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στην ομάδα.

Κλείδωσε την άμυνα
Χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι 24χρονος αμυντικός Δημήτρης Μουλαζίμης παραχωρήθηκε στον Ερμή, υπό τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Είναι γνωστό ότι ο Κύπριος δεξιός μπακ είχε περάσει στο παρελθόν έναν σοβαρό τραυματισμό, όμως επανήλθε κι εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διψά να παίξει ξανά μπάλα. Ο προπονητής του Ερμή εντυπωσιάστηκε από την απόδοσή του στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι Ερμή-Ομόνοιας και ζήτησε την απόκτησή του, κάτι που έγινε κατορθωτό. Πρόκειται, ασφαλώς, για πολύ σημαντική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας, που έρχεται να προστεθεί στις επίσης πρόσφατες αποκτήσεις του Ελλαδίτη τερματοφύλακα Δημήτρη Παναγόπουλου και του Ισπανού στόπερ Γκονζάλες.

Πάει για μέσο και επιθετικό
Πάντως, η ενίσχυση του Ερμή δεν τελειώνει στην άμυνα… Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ερμή βρίσκονται σε αναζήτηση ανασταλτικού χαφ και επιθετικού. Ήδη έχουν εντοπιστεί δυο-τρεις αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε, ο χρόνος κυλά, το πρωτάθλημα αρχίζει και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο έτοιμος, από πλευράς ομοιογένειας και αγωνιστικής συνοχής, θα είναι ο Ερμής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια μεγάλη και πανέτοιμη αγωνιστικά ομάδα, όπως ο ΑΠΟΕΛ. Βεβαίως, ο Ερμής απέδειξε ότι του αρέσουν τα δύσκολα και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας θα κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος.