Μοχάμεντ είναι τελικά ο «Κρασόπουλος», με δράση που αφορά κατ' επανάληψη απάτη και γνωστός στην Κυπριακή αστυνομία. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, ανέτρεξαν στα αρχεία τους και διαπίστωσαν τα πραγματικά του στοιχεία. Είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 1978! Ένταλμα σύλληψης εναντίον του, για την εξαπάτηση εκατοντάδων ανέργων και σύσκεψη στο αρχηγείο της αστυνομίας εν αναμονή της επιβεβαίωσης από την Ιντερπόλ. 
 
Τα πραγματικά στοιχεία του ανθρώπου που εξαπάτησε εκατοντάδες ανέργους, εκτιμά ότι διαπίστωσε η αστυνομία. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, ξεσκόνισαν παλιές υποθέσεις, εντοπίζοντας τον φερόμενο ως Γεώργιο Κρασόπουλο, με το όνομα Μοχάμεντ. Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του εν λόγω προσώπου, φαίνεται τα ταυτοποιούνται με το πρόσωπο που είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 1978 για υπόθεση που αφορούσε απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 
Ο 53χρονος απατεώνας, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα "αλωνίζει" την Ευρώπη, έχοντας στην τσέπη του περισσότερες από 200 χιλιάδες ευρώ, που αποτελούν προϊόν από την εξαπάτηση πέραν των 400 ανέργων στην Κύπρο. Η τελευταία του σύλληψη έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Γερμανικές αρχές, στις 28 περασμένου Αυγούστου, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ελληνική πλαστή ταυτότητα και κυπριακή πλαστή άδεια οδηγού. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας απλά ένα πρόστιμο της τάξης των 1000 ευρώ.
 
Πέραν των 400 τα θύματα του «Κρασόπουλου»
 
Εκτιμάται πάντως ότι είναι εκατοντάδες οι άνεργοι που εξαπατήθηκαν από την εταιρεία-μαϊμού, που υποσχόταν εργασία στο εξωτερικό. Σε δηλώσεις της, η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου, ανέφερε ότι με βάση τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, γύρω στα 423 άτομα υπέγραψαν και πλήρωσαν συμβόλαιο εργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Παράλληλα κάλεσε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, το οποίο πιστεύει ότι έχει εξαπατηθεί ή έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εν λόγω εταιρεία να μεταβεί στο  ΤΑΕ της περιοχή, όπου διαμένει και να κάνει  καταγγελία εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, που φέρεται ως ιδιοκτήτης της εταιρείας εξευρέσεως εργασίας.
 
Η κα  Τυρίμου, είπε πως η Αστυνομία έχει λάβει πέραν των εκατόν καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ αναμένεται να ληφθούν και άλλες καταθέσεις. 
 
Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο αρχηγείο αστυνομίας, υπό τον αρχηγό Μιχάλη Παπαγεωργίου ο οποίο έτυχε ενημέρωσης από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, που αναμένουν το επιβεβαιωτικό μήνυμα της Ιντερπόλ προκειμένου να προχωρήσουν σε έκδοση Ευρωπαϊκού και διεθνούς  εντάλματος σύλληψης του υπόπτου.
 
Στο μεταξύ, σε κλίμα έντασης διεξήχθη το βράδυ στη Χοιροκιτία, η συνάντηση των εξαπατηθέντων, από την εταιρεία του «Κρασόπουλου». Οι ενδιαφερόμενοι διαφωνούν  έντονα για το ποιος φέρει την ευθύνη για την απάτη σε βάρος τους.