Με την κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας Κ.Καυκαλιά συνεχίζεται η εκδίκαση του διπλού φονικού ενώπιον Κακουργιοδικείου. Η υπόθεση έλαβε αναβολή την προηγούμενη δικάσιμο μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης του Λευτέρη Σολωμού. Το αίτημα αυτό στηρίχθηκε στο γεγονός ότι σύμφωνα με την υπεράσπιση, η κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα θεωρείται ως καθοριστική για τον ετεροθαλή αδελφό του Λοίζου Τζιωνή.

Η καθοριστική κατάθεση, εμπεριείχε και παρουσίαση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ήταν η πρώτη φορά που προβλήθηκε βίντεο για την πολύκτροτη υπόθεση, εντός της αίθουσας του δικαστηρίου. 

Για τον σκοπό αυτό έγινε ανάλογη διευθέτηση προβολέα εντός της αίθουσας του Κακουργιοδικείου, από το οποίο προβλήθηκε το σχετικό βίντεο. 

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής δικασίμου, και αναφορές του ετεροθαλούς αδελφού του Τζιωνή, Λευτέρη, όπως καταγράφηκαν στις καταθέσεις του μάρτυρα Καυκαλιά. 

«Συγνώμη μακάρι να ερχόταν ο χρόνος πίσω να απέτρεπα αδελφό μου να σκοτώσει εκείνους τους ανθρώπους. Θέλω να πληρώσει αυτός που έκανε το φόνο, δηλαδή ο ετεροθαλής αδελφός μου Λούης», είχε πει ο Λευτέρης στους ανακριτές. 

Το SigmaLive κάλυψε και σήμερα λεπτό προς λεπτό τις κυριότερες αναφορές από την διαδικασία: