Με έρευνες και ανακρίσεις προχωρεί η Αστυνομία ένα 24ωρο μετά την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Θύμα, ο 33χρονος Γκαρι Μπορις Χριστοδούλου, μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

 

Ο χώρος καθώς και ο χρόνος της διάπραξης του εγκλήματος θολώνουν το τοπίο γύρω απ΄τις έρευνες αφού απομακρύνεται το ενδεχόμενο μαρτυρίας ή ακόμη και καταγραφής της διαδρομής των υπόπτων.

Ο 33χρονος έφερε 4 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο άνω μέρος του σώματός του ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Χριστοδούλου διενεργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του 33χρονου οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκε από βολίδες πυροβόλου όπλου.

Φόβοι για νέο κύκλο αίματος;

Σε ετοιμότητα και εγρήγορση βρίσκεται η αστυνομία μετά τη δολοφονία του Γκάρυ Μπόρις Χριστοδούλου, στην Αγία Νάπα. Μιλώντας στο Τρίτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ και είχαν ανακριθεί κάποια πρόσωπα.
Είπε ακόμη ότι υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο και ότι η λήψη καταθέσεων θα συνεχιστεί και σήμερα.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ο κύριος Αγγελίδης περιορίστηκε να αναφέρει ότι πρόκεται για αρκετά σοβαρή υπόθεση και ότι σε αυτό το στάδιο διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Όταν διευρευνάται ένα τέτοιο εγκλημα, του φόνου εκ προμελέτης, εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα, σημείωσε, προσθέτοντας ότι όλα τα σενάρια έχουν τη σημασία τους.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα κατά του εγκλήματος ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι λαμβάνονται αυξημένα μέτρα και διενεργούνται έλεγχοι σε όλες τις πόλεις. Μετά το νέο εγκλημα αξιολογούνται όλα τα δεδομένα και δόθηκαν οδηγίες για ετοιμότητα και εγρήγορση, πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από riknews