Με τον χειρότερο τρόπο άρχισαν οι διακοπές για δεκάδες Κύπριους ταξιδιώτες οι οποίοι είναι καθηλωμένοι για 8 και πλέον ώρες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι επιβάτες θα ταξίδευαν κανονικά στις 07.30 το πρωί της Τρίτης με πτήση της εταιρείας Tus με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο της Πρέβεζας.

 

Την αρχική ανακοίνωση για καθυστέρηση της πτήσης διαδέχθηκαν εκ των υστέρων κι άλλες με αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία για 8 και πλέον ώρες.

Σημειώνεται ότι οι καταγγελίες για καθυστερήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας είναι "βροχή". 

Ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκεται και ο αρχισυντάκτης του SigmaLive ο οποίος μεταφέροντας το κλίμα από την αίθουσα αναμονής στο Αεροδρόμιο Λάρνακας κάνει λόγο για δεκάδες ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες οι οποίοι παραμένουν μετέωροι στις ανακοινώσεις των «υπευθύνων» της εταιρείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όπως πληροφορείται το SigmaLive οι καθυστερήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στην συγκεκριμένη εταιρεία αφού μόλις την προηγούμενη βδομάδα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό με πτήση προς Κω. Στην εν λόγω πτήση οι επιβάτες ενημερώθηκαν λίγες ώρες προτού ταξιδέψουν.

Το βίντεο που επισυνάπτεται στην είδηση είναι ένα δείγμα του τι επικρατεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 15.15, μετά από 8 ώρες καθυστέρηση, σε μια πτήση όπου επιβαίνοντες είναι μικρά παιδιά με τους γονείς τους καθώς και ταξιδιώτες που βρίσκονται εκεί έχοντας λάβει άδειες από τις εργασίες τους.

Η εταιρεία ζητεί όπως ενημέρωνεται το SigmaLive νέα παράταση αναφέροντας ότι οι τεχνικοί της εταιρείας ζητούν χρόνο. Στους επιβάτες δόθηκε ένα ατομικό κουπόνι αξίας 17 ευρώ.

Νεότερη ενημέρωση 

Με το SigmaLive επικοινώνησε λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του θέματος η εταιρεία, η οποία ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στο αεροσκάφος που θα μετέφερε τους ταξιδιώτες στην Πρέβεζα. Άμεσα οι τεχνικοί της εταιρείας έσπευσαν για επίλυση των ζητημάτων το οποίο ενώ αρχικά έδειχνε ότι θα ήταν επιλύσιμο στην πορεία προέκυψε να είναι σοβαρότερο σύμφωνα με την εταιρεία. 

Επίσημα η εταιρεία ανέφερε στο SigmaLive ότι η πτήση αναχωρεί εν τέλει με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας στις 18.30 το απόγευμα και αντίστοιχα θα επιστρέψει από Πρέβεζα και η άλλη πτήση που κατέγραψε καθυστέρηση. Τα μεσάνυκτα εξάλλου όπως ανέφερε η εταιρεία στο SigmaLive, θα αναχωρήσει η πτήση από Λάρνακα προς Κω.