Συγκλονίζει η νέα τραγωδία που σημειώθηκε αυτή τη φορά στην άσφαλτο. 

 

Απεβίωσε, ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση, ο 31χρονος Γρηγόρης Αντρέου, ο οποίος γύρω στις 18.40 είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είχε διακομισθεί στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας απεβίωσε.

Εντωμεταξύ, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σύμφωνα με την Αστυνομία για άλλη μια φορά ο μοναδικός παράγοντας που προκάλεσε τρεις απανωτές τραγωδίες. 

Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της και η 42χρονη πολύτεκνη Ευγενία Λουκά, η οποία κατάγεται από την κοινότητα Χρυσοχού. Ο 31χρονος κατάγεται από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, αλλά διέμενε στην Πάφο.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.40μ.μ., στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Χρυσοχού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου.