Από ανατροπή σε ανατροπή κινείται η υπόθεση, καθώς οι εξελίξεις προσλαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας. 
 
Ο κλοιός στενεύει μετά τον εντοπισμό του φονικού όπλου πριν από λίγο. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς φθάσαμε μέχρι εδώ. Η σημερινή κατάθεση την οποία έδωσε ο 15χρονος, ήταν καθοριστικής σημασίας. 
Ο νεαρός στη συνέχεια κλήθηκε σε αναγνωριστική παράταξη προκειμένου να αναγνωρίσει τον 33χρονο ύποπτο, πράγμα το οποίο και έγινε, με αποτέλεσμα να κληθεί να δώσει και συμπληρωματική κατάθεση. 
 
Παράλληλα, ο 15χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άγνωστο πρόσωπο το οποίο του ανέφερε να μην φοβάται και ότι δεν θα του έκανε κακό καθώς και το ότι σκότωσε τους γονείς του.  
 
Ανατροπή υπήρξε και με την ανακριτική κατάθεση του 33χρονου, ο οποίος φέρεται να μίλησε και να είπε πολλά τα οποία αφορούν το έγκλημα και τις επόμενες ώρες φαίνεται ότι θα προκύψουν και άλλες συλλήψεις
 
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο, κατόπιν υπόδειξης του 33χρονου, η αστυνομία εντόπισε το φονικό όπλο, το μαχαίρι δηλαδή με το οποίο διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, καθώς και τα ενδύματα που φορούσε ο δράστης κατά τον ουσιώδη χρόνο, τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 
 
Τα τεκμήρια εντοπίστηκαν στην οικία του πατέρα του υπόπτου και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών η αστυνομία να προχωρήσει και σε περαιτέρω συλλήψεις καθώς φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση συγκεκριμένα πρόσωπα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση του 33χρονου υπόπτου, κράτησε τουλάχιστον 5 ώρες, διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο.