Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η επόμενη μέρα του στυγερού εγκλήματος στην οδό Ζαλόγγου στο κέντρο του Στροβόλου. Οι έρευνες της Αστυνομίας προχωρούν και σήμερα και δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον ελλαδικό Τύπο, να υπάρξει καθοριστική σύλληψη σήμερα, που αναμένεται να λύσει αρκετά ερωτήματα των Αρχών, κυρίως ως προς τον τρόπο δράσης του δράστη ή των δραστών.

Σοκ, εξάλλου, προκαλούν τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. Ο άτυχος σύζυγος φέρει 20 με 25 μαχαιριές και ο θάνατός του προήλθε "λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστικές τρώσεις πνευμόνων και καρδίας με τέμνον και νύσσον όργανο".

Διαβάστε επίσης: Τα επόμενα βήματα των Αρχών για το στυγερό έγκλημα

Η γυναίκα δέχθηκε 9-10 μαχαιριές και ο θάνατός της προήλθε "λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας με τέμνον και νύσσον όργανο".

Διαβάστε επίσης: Φόνος ζεύγους:Γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει ο ανήλικος

Ο αδόκητος χαμός των δυο σκόρπισε θλίψη στους οικείους τους, αλλά και στους χώρους εργασίας τους, αφού τίποτα δεν προμήνυε το κακό που κτύπησε την πόρτα της άλλοτε φιλήσυχης οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Με αμυντικό τραύμα και οι 2 δολοφονηθέντες-Αιφνίδια επίθεση

Άτομα που γνώριζαν την οικογένεια κάνουν λόγο για μια καθ’ όλα φιλική οικογένεια. Συγκλονισμένοι, εξάλλου, είναι και οι γείτονες της οικογένειας Χατζηγεωργίου και Σεργίου, οι οποίοι είδαν απ΄ τη μια μέρα στην άλλη να κλείνει με τον χειρότερο τρόπο το σπίτι των γειτόνων τους.

Οι σημερινές εξελίξεις

Σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση ο 15χρονος γιος του ζεύγους, παρουσία ψυχολόγου και η μαρτυρία του δεν αποκλείεται να δώσει νέα στοιχεία στην Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ: Δημ/χος Στροβόλου για φονευθέντα:"Ήταν καθηγητής,φίλος μου"

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Οι ανακριτές του ΤΑΕ καλούνται εξάλλου να δώσουν απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων. Καταρχάς, το μαχαίρι με το οποίο διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, δηλαδή το μέγεθός του και ο χώρος που αφέθηκε. Άλλο ερώτημα είναι η ώρα θανάτου του ζεύγους, αν δηλαδή αυτός επήλθε μετά από δείπνο και ποιος σκοτώθηκε πρώτος.

Διαβάστε επίσης: Ελλαδικά ΜΜΕ: Τι λέει η αδερφή του θύματος στον Στρόβολο

Αναλύσεις, εξάλλου, και έρευνες θα πρέπει να γίνουν και για τον χώρο όπου εντοπίστηκαν νεκροί, απαντήσεις που πιθανότατα να έδωσε η αυτοψία στη σκηνή.

Έρευνες έγιναν και στη γύρω περιοχή για πιθανά τεκμήρια και δεν αποκλείεται η Αστυνομία να ερευνά ήδη ανευρεθέντα τεκμήρια, προκειμένου να ρίξει φως στις περαιτέρω έρευνές της.