Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Έλενας Φραντζή.

Η 29χρονη, η ζωή της οποία αποκαλύπτεται ώρα με την ώρα και συγκλονίζει το παγκύπριο βρισκόταν για κάποια χρόνια υπό την φροντίδα της Μητρόπολης σύμφωνα με τον Μητροπολίτη.

Διαβάστε επίσης: «Αντί να προσέχει 4χρονη..προέβαινε σε σιχαμερές πράξεις»

Μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ, ο Μητροπολίτης ανέφερε, «Είμαστε συγκλονισμένοι. Εμείς αναλάβαμε την κοπέλα μετά από την δίκη.

Ασχοληθήκαμε με πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης και θεραπείας της. Αναλάβαμε όλα τα έξοδα. 3 χρόνια είχαμε κάποια σχέση. Οι ψυχολόγοι είναι συντετριμμένοι, «την χάσαμε μέσα απ΄ τα χέρια μας».

Διαβάστε επίσης: «Η Έλενα έγραψε ιστορία»-Πώς συνδέεται με δολοφονία του '70

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι τα τελευταία 24ωρα η 29χρονη «Είχε ενοχλήσεις στο στομάχι τις τελευταίες μέρες. «Δεν το προλάβαμε. Ήταν κάτι πάνω απ’ τις δυνατότητές μας φαίνεται..».

Κληθείς να απαντήσει για τον ιερωμένο ο οποίος καταδικάστηκε ο Μητροπολίτης ανέφερε «Εξαντλήσαμε όλη την αυστηρότητα που μας επιτρέπεται. Έφυγε απ’ την κοινότητα. Πήγε σε Μονή. Μπήκε σε κάποιο πρόγραμμα. Εύχομαι ο Θεός να τον φωτίσει. Δεν παραδέχεται μέχρι σήμερα».

«Η τελική καταδίκη ήταν για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναικός», σημείωσε ο Μητροπολίτης. Ο ιερέας τόνισε αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. «Κύριο μέλημά μας ήταν το παιδί που αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε. Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης.