Τέλη του 2017 αναμένεται να παραδοθεί το Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων – Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Σοφοκλής Σοφοκλέους εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.  
 
Στις δηλώσεις του ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε ότι «την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου, στην οποία συμμετείχαν ο Επαρχος Λάρνακας, ο Διευθυντής του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και ο Επαρχιακός Μηχανικών του Τμήματος Δημοσίων Έργων Λάρνακας. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η αποπεράτωση και λειτουργία του Πολυδύναμου Συνεδριακού Κέντρου Λευκάρων – Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη».
 
Πρόσθεσε ότι «επιτέλους ξεκαθαρίσαμε και συμφωνήσαμε ότι το Συνεδριακό μας Κέντρο θα παραδοθεί στο τέλος του 2017 και θα περιλαμβάνει συνεδριακό χώρο και αίθουσα θεάτρου και θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και εκδηλώσεις των εκπαιδευτηρίων των Λευκάρων».
 
Στο Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων, συνέχισε ο Δήμαρχος «συμφωνήθηκε να φιλοξενηθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Η παρουσία των εκπροσώπων των αρμοδίων υπηρεσιών δηλαδή του Επάρχου, του Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και του Επαρχιακού Μηχανικού του Τμήματος Δημοσίων Έργων Λάρνακας , ήταν ουσιαστική, παραγωγική και αποτελεσματική».
 
Ο κ. Σοφοκλέους εξέφρασε την ικανοποίηση τόσο του ιδίου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου «για το αποτέλεσμα της συνάντησης» και σημείωσε ότι «θα παρακολουθούμε το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή και καμία παρέκκλιση από τα συμφωνηθέντα».  
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Δήμαρχος Λευκάρων είπε ότι «για τη στελέχωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη αναμένεται να γίνει  εσωτερική υπηρεσιακή μετακίνηση. Το Κέντρο θα εξυπηρετεί όχι μόνο τα Λεύκαρα αλλά και όλες τις Κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας».
 
Πηγή ΚΥΠΕ