Ένα από τα πολλά θετικά της ΑΕΚ στη διακοπή, είναι και η ετοιμότητα του σταδίου "ΑΕΚ Αρένα". Το στολίδι της ΑΕΚ, επιτέλους θα βάλει τα γιορτινά του και θ' ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, την επόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τον Άρη.
 
Επιτέλους έφθασε η στιγμή που οι ΑΕΚτζήδες περίμεναν. Τ' όνειρο τους παίρνει σάρκα και οστά και για πρώτη φορά η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε δικό της ιδιόκτητο γήπεδο.
 
Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι ιστορικός από κάθε άποψης, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βέβαια το ιδανικό είναι το ιστορικό παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα να συνοδευτεί με νίκη. Ο Άντρος Καραπατάκης αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν το ΔΣ της ΑΕΚ, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να καμαρώνουν, το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στον Άρη και από τη πρώτη στιγμή που θα περάσουν τις πύλες του ΑΕΚ Αρένα με το δεξί.
 
Στην ΑΕΚ νιώθουν προνομιούχοι και με το δίκιο τους. Με τον Άρη περιμένουν αρκετό κόσμο και έτσι επιβάλλεται να συμβεί. Η στήριξη δεν είναι αναγκαία να είναι μόνο από φίλους της ΑΕΚ, αλλά όλοι οι Λαρνακείς πρέπει ν' αγκαλιάσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα της πόλης τους.