Ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιού του απεβίωσε την αυγή, ο Άρης Μητσόπουλος, πατέρας του αείμνηστου υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

Ταξίαρχος εν αποστρατεία, ο Άρης Μητσόπουλος έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης,  από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Η πορεία του Ταξίαρχου εν αποστρατεία Άρη Μητσόπουλου, χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του. Υπήρξε μάχιμος και αυθεντικός ιδεολόγος. Ήταν ένας ξεχωριστός Έλληνας και ένας ακούραστος πατριώτης.

Η ημέρα και ώρα της κηδείας του θα ανακοινωθούν αργότερα.

Βαθιά συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο 

Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, η οποία χάνει άλλο ένα αγαπημένο της πρόσωπο μόλις ένα χρόνο μετά τον αδόκητο θάνατο του Τάσου εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Είναι με βαθιά θλίψη που πληροφορήθηκα το θάνατο του Άρη Μητσόπουλου, πατέρα του αδικοχαμένου τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου. Ο Άρης Μητσόπουλος, ένας λαμπρός αξιωματικός του ελληνικού στρατού, είχε ενεργό συμμετοχή στα κοινά προσφέροντας στην κοινωνία μέσα από διάφορα βήματα, όπως αυτό του Δημοτικού Συμβούλου Λάρνακας», αναφέρει χαρακτηριστικά.