Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο Τόνι Σαβέβσκι μίλησε για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα και τόνισε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Ακόμα μίλησε για τις μετεγγραφές, τα πολλά προβλήματα, το λάθος του Λεβίτα και για την διαφορά που μειώθηκε από τους πρωτοπόρους.
 

Για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα:
«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, μια ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια δύσκολα δέχεται γκολ και δύσκολα χάνει. Παίζει πολύ καλύτερη άμυνα από τους αντιπάλους που συναντήσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Θα χρειαστεί υπομονή για να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να ανοίξουμε τον αντίπαλο. Εύχομαι με τα γνωστά που περάσαμε τη βδομάδα, να είμαστε σε καλή κατάσταση, να πάρουμε το τρίποντο».
 

Ο απολογισμός για τον πρώτο γύρο:
«Έχω να κάνω απολογισμό στη διοίκηση και σε μένα. Δεν θα πω πως είμαστε καλύτεροι από πριν. Προσπαθούμε να μεταβούμε σε μια πιο υγιή κατάσταση. Με τα διάφορα που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα. Ελπίζουμε στο τέλος να μας βγει σε καλό.»
 

Αν θα επηρεάσουν τα προβλήματα:
«Ελπίζουμε πως όχι. Δεν κρυβόμαστε. Ελπίζουμε πως όλα αυτά που συμβαίνουν, θα μας βοηθήσουν να δώσουμε το κάτι παραπάνω και δεν θα μας επηρεάσουν αρνητικά.»

Για το γεγονός οτι η ομάδα δεν παίζει καλά στο πρώτο ημίχρονο:
«Διαφωνώ, δεν παίζουμε χειρότερα. Απλά δεν σκοράρουμε. Δεν είδα καμιά ομάδα να μας δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Είναι γεγονός πως λίγες φορές έχουμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.»

Για τις μετεγγραφές:
«Είμαστε πολύ λίγοι, πως να δώσουμε λίστα με αποχώρησης όταν δεν μπορούμε να δώσουμε λίστα για απόκτηση. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και είνια προτιμότερο να τα λύσουμε παρά να χρεωθούμε κάτι άλλο.»

Για την διάφορά που μειώθηκε από τους προπορευμένους:
«Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε την δουλειά μας. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε με τους τραυματισμός που έχουμε . Δεν είναι δικαιολογία και ούτως η άλλως δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι.»

Για τις πολλές φάσεις που δεν γίνονται γκολ:
«Για μια ομάδα, που δημιουργεί φάσεις συνέχεια είναι πολύ καλό γεγονός. Πολλές φορές δεν τις αξιοποιούμε, μπορεί να είναι νευρικότητα μπορεί πίεση, η αγωνία του ότι έχεις μείνει πίσω και προσπαθείς να μείνεις ζωντανός. Δημιουργούμε φάσεις, αυτό είναι το σημαντικό. Μια ομάδα όταν παίζει ορθόδοξα, παρόλο που πολλές φορές δεν το επιτρέπει ο αντίπαλος, δεν μπορεί να ανησυχεί. Δεν είμαστε Μπάρτσα να έχουμε 70% κατοχή, προσπαθούμε, φτιάχνουμε και λίγα παιχνίδια είμασταν κακοί.»

Για το σοβαρό λάθος του Λεβίτα και την μη χρησιμοποίηση του Γιαννίκογλου:
«Είπαμε πολλά και διάφορα, είπαμε θα βοηθήσουμε και τους μικρούς. Πρέπει ανά πάσα στιγμή να δείχνουμε σοβαρότητα ανεξάρτητα προβλημάτων. Κάθε απόφαση που παίρνουμε, είτε έγιναν λάθη είτε όχι, να μας επιτρέπεται να παίρνετε από εμάς. Υπάρχει το κατάλληλο τάιμιγκ για να βάλεις ή να βγάλεις ένα ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι.»