Ούτσα Λιομπζιανίτσε και Νούνο Ασίς δέχθηκαν την 4η τους κίτρινη κάρτα και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΛ. Ωστόσο το αυριανό παιχνίδι για τον επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι μια ευκαιρία και για τους δυο να πάρουν ενενηντάλεπτο και να κρατηθούν «ζεστοί» ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το γκολ του Σκέμπρι στο 89’ στον πρώτο αγώνα του ΓΣΠ απλοποίησε τα πράγματα για την Ομόνοια που πλέον βλέπει τον επαναληπτικό σαν μια ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που το χρειάζονται.

Εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που περιμένουν αυτά τα παιχνίδια για να αγωνιστούν και να αποδείξουν τι αξίζουν, πιο πολύ από όλους το χρειάζεται ο Έρολντ Γκουλόν. Ο Γάλλος μέσος ήρθε στην Ομόνοια τον Ιανουάριο, ωστόσο ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και έχει ανάγκη τα παιχνίδια αυτά ούτως ώστε να ανεβάσει βαθμό ετοιμότητας και να τεθεί στις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Η ποιότητα του φάνηκε απο το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα αφού δείχνει να διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά υστερεί ακόμη σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Παναγή, Κονομής, Δημητρίου, Παναγιώτου, Κυριάκου, Σαμμούτης, και Ρουσιάς αναμένεται να πάρουν αν όχι ενηνηντάλεπτο, λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής και να πάρουν ανάσες οι «βασικοί» ποδοσφαιριστές