Στη λήψη και άλλων καταθέσεων και ερευνών προχώρησε η αστυνομία, για την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων. Το απόγευμα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε  διατάγματα για άρση των τραπεζικών λογαριασμών του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, και για τη διεξαγωγή έρευνας στο κτηματολόγιο, ώστε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημάρχου Πάφου να βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών. Ολόκληρο επιτελείο, μεταξύ αυτών και δικηγόρος από τον Άρειο Πάγο ανέλαβαν την εκπροσώπηση Βέργα.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση της αποστολής απειλητικών μηνυμάτων σε σχέση με την ν υπόθεση ΑΡΙΣΤΟ, για την οποία τελεί υπό τετραήμερη κράτηση ο Δήμαρχος Πάφου.

Η 33χρονη δημοτική υπάλληλος και ο 64χρονος πατέρας της, ο οποίος παραδέχτηκε πως αυτός απέστειλε τα απειλητικά μηνύματα, πέρασαν το πρωί το κατώφλι των ανακριτών αφού κλήθηκαν για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Η Αστυνομία, πάντως, εκτιμά πως πρόκειται για ψευδή παραδοχή του πατέρα της προκειμένου να προστατεύσει την κόρη του.  

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, μέχρι αργά το απόγευμα ανέμεναν την εξασφάλιση των ενταλμάτων για άρση του οικονομικού απορρήτου του δημάρχου Πάφου.

Ο Σάββας Βέργας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, των γραπτών απειλών για φόνο, της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και της αποστολής ενοχλητικών - απειλητικών μηνυμάτων και της δημόσιας βλάβης.

Στο μικροσκόπιο και η υπόθεση της συναυλίας   

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση των συναυλιών και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από δημοτικό σύμβουλο στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας για ύποπτες διαδρομές χρημάτων.

Και δικηγόρος του Αρείου Πάγου προς υπεράσπιση Βέργα

Σε μια νέα εξέλιξη, την υπεράσπιση του Δημάρχου Πάφου ανέλαβαν από σήμερα τέσσερεις δικηγόροι, εκ των οποίον ένας από τον Άρειο Πάγο ο οποίος είναι ο αδελφός της συζύγου του.

Στην πρώτη τους από κοινού δήλωση, οι δικηγόροι του Σάββα Βέργα υποστήριξαν ότι ο δήμαρχος δεν θα προσφύγει στο Ανώτατο για ακύρωση της απόφασης του δικαστηρίου για προσωποκράτηση του από απόλυτο σεβασμό στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και γιατί δεν θέλει κανένας να θεωρήσει ότι προσπαθεί να υπεκφύγει και να αφεθούν οι αστυνομικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτές νομίζουν.