Νέα σύσκεψη, καθοριστικής σημασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία αναφορικά με την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων, που είχαν σταλεί σε παράγοντες του Δήμου Πάφου και σε δημοσιογράφο, σε σχέση με την υπόθεση του διαχωρισμού των οικοπέδων της εταιρείας Αristo Developers.

Στη σύσκεψη αξιολογήθηκαν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, που έχουν ενώπιων τους οι ανακριτές και τα οποία αφορούν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δυο υπόπτων, Μαρίας και Ηλία Σολομωνίδη, τις καταθέσεις των ιδίων, του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, αλλά και προσώπων, με τα οποία είχαν επικοινωνήσει την ημέρα της αποστολής των απειλητικών μηνυμάτων.

Επίσης αναμένονται και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από τη συσκευή, που χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, προκειμένου να αντιπαραβληθούν με όσα ο ίδιος, αλλά και άλλοι εμπλεκόμενοι στην  υπόθεση έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής.

Αντιφάσεις στην κατάθεση Βέργα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ο Σάββας Βέργας έχει περιπέσει σε ορισμένες αντιφάσεις, σε σχέση με  τα επίμαχα ζητήματα και κυρίως με τους χρόνους, κατά τους οποίους συνομίλησε με την Μαρία Σολομωνίδου το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου, ενώ ζήτησε και άλλαξε τελικά κάποιες από τις απαντήσεις, που έδωσε αρχικά επικαλούμενος τον χρόνο που έχει παρέλθει,  τονίζοντας ότι ίσως να μην θυμάται επακριβώς ορισμένα γεγονότα.

Συντονίζονται για το θέμα των συναυλιών

Στο μεταξύ Γενικός Εισαγγελέας και Γενικός Ελεγκτής θα συντονιστούν στο θέμα της λειτουργίας του Δήμου στις περιπτώσεις διοργάνωσης συναυλιών, μετά τις καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου, Βάσου Δημητρίου, για διασπάθιση και ύποπτες διαδρομές χρημάτων .