Στοχευμένη και αποτελεσματική ήταν η επιχείρηση του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου σε συνεργασία με το τοπικό κλιμάκιο Λεμεσού, αποτρέποντας κοντραμπάντο στρατιωτικών τυφεκίων.

Λίγο μετά το μεσημέρι πληροφορία που αξιολογήθηκε από το αρχηγείο, είχε ως αποτέλεσμα το στήσιμο μεγάλης επιχείρησης από ένοπλους αστυνομικούς για παρακολούθηση συγκεκριμένου ανοικτού χώρου παρά τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου. Τρία πρόσωπα ηλικίας 48, 49 και 56 χρόνων συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά την ώρα της επιχείρησης. Τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 47 χρόνων, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και καταζητείται. ΤΟ ΣΙΓΜΑ κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες κατά τη διάρκεια εντοπισμού των όπλων και άλλων τεκμηρίων.

Name

Στο διπλοκάμπινο όχημα εντοπίστηκαν δύο στρατιωτικά τυφέκια σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, και πέντε άδειοι γεμιστήρες. Τα τεκμήρια παραλήφθηκαν, και στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να αποκαλύψουν την ταυτότητα των όπλων και αν αυτά εμπλέκονται ή έχουν χρησιμοποιηθεί για παλαιότερες εγκληματικές ενέργειες.

Name

Τα τρία πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

Name

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τιμή πώλησης των όπλων στους υποψήφιους αγοραστές είχε κλείσει στις 5,500 χιλιάδες ευρώ.