Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 19χρονου φοιτητή, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος για απαγωγή και ξυλοδαρμό συνομήλικης του στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον του 19χρονου.

Ο νεαρός φέρεται να μην μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του χωρισμού με κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό για ένα περίπου χρόνο και προσπάθησε να την κάνει να αλλάξει γνώμη. Την απήγαγε και την κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο του για δώδεκα ώρες αλλά η ίδια τελικά τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης λίγο μετά τα μεσάνυκτα της περασμένης Τετάρτης ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στο σπίτι της, την προσέγγισε με το όχημα του ο 19χρονος και την ανάγκασε να εισέλθει στο αυτοκίνητο του. Ακολούθως την μετέφερε στην οικία του, όπου φέρεται να την χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του, σε διάφορα μέρη του σώματός της. Στη συνέχεια, φέρεται να την κλείδωσε σε υπνοδωμάτιο της οικίας του μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας  οπότε ο 19χρονος τη μετέφερε και την άφησε σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου.

Η 19χρονη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει διάφορες εκχυμώσεις. Ο νεαρός, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαππή, παραδέχεται ότι κτύπησε την κοπέλα αλλά αρνείται ότι χρησιμοποίησε βία προκειμένου να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο του.