Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται δύο πρόσωπα στην αστυνομία, τα οποία, φέρονται να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ τους.Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στο χωριό Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο το οποίο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία και το οποίο βρισκόταν στο σύστημα προστασίας μαρτύρων για άλλη υπόθεση, συνοδευόμενο από δεύτερο πρόσωπο, επισκέφθηκαν τρίτο πρόσωπο στην Περιστερώνα.

Το ραντεβού είχε κλείσει για τις 19:30, με τον τρίτο να περιμένει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όπως τον είχε ειδοποιήσει φιλικό του πρόσωπο.  Μόλις οι δύο πρώτοι πλησίασαν το σημείο, άρχισαν οι πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου και του τρίτου προσώπου.

Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε από ιδιώτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος, το οποίου ο τραυματισμός φαίνεται εκ πρώτης όψεως σοβαρότερος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου προσώπου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης τραυματισμένο.