Οι δηλώσεις των προπονητών
Δεν είχε παράπονα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ο προπονητής της ΑΕΖ Νικόλας Μαρτίδης. Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κρίστιανσεν από τη γενική εικόνα των παικτών του.
Νικόλας Μαρτίδης (ΑΕΖ): «Στη μόνη μονομαχία που βγήκαμε νικητές ήταν σ' αυτήν του Πάγκαλου με τον Βάτερμαν. Σε όλες τις άλλες κυριάρχησε ο ΑΠΟΕΛ, που ήταν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα στο γήπεδο. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε από αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια για το καλύτερο. Είπαμε να προσέξουμε δύο πράγματα από το παιχνίδι. Το ένα ήταν τα στημένα, όμως δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ. Το άλλο ήταν η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα. Κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε τα άλλα δύο γκολ στην αντεπίθεση. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ».
Τόμας Κρίστιανσεν (ΑΠΟΕΛ): «Είμαι χαρούμενος για τη σημαντική νίκη, γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο, όμως τα καταφέραμε, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, σκοράραμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε την υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, κάναμε κάποιες αλλαγές, πετύχαμε άλλα δύο γκολ, αυτό δηλαδή που ζητούσα, και τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις. Είναι σημαντικό να σκοράρεις νωρίς σε αυτά τα παιχνίδια και αυτό ζήτησα πριν πατήσουμε στον αγωνιστικό χώρο, ήμουν έντονος με αυτό το θέμα και ευτυχώς το πετύχαμε».
Για τους Ορλάντι - Ντε Καμάργκο: «Είναι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός ρυθμού προπονήσεων εδώ και αρκετό καιρό και δεν θέλω να τους πιέσω».