Moνταρισμένο βίντεο του αποκεφαλισμού του δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ με ελληνικούς υπότιλους δημοσιεύει σήμερα το SigmaLive. Το βίντεο δημοσιεύεται χωρίς τη σκηνή του αποκεφαλισμού.
 
Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τ.Φόλεϊ.
 
Ακολούθως, η ISIS αναφέρει «ένα δεύτερο μήνυμα προς του Αμερικανούς» και αμέσως μετά παρουσιάζεται ο Αμερικανός δημοσιογράφος ο οποίος αναφέρει –κατόπιν υποδέιξεως βέβαια και χωρίς να έχει άλλη επιλογή- κατονομάζει τον Barack Obama ως υπεύθυνο για την εκτέλεσή του.
 
"Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ποιος είμαι και γιατί εμφανίζομαι αυτή τη στιγμή. Ομπάμα η εξωτερική πολιτική σου για επέμβαση στο Ιράκ υποτίθεται ότι είχε στόχο την προστασία της Αμερικής και των συμφερόντων της, αλλά τότε γιατί πληρώνω εγώ με τη ζωή μου το τίμημα για την εμπλοκή σου", λέει ο Σότλοφ στο τελευταίο μήνυμά του.
 
Επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο κάνει και ο δήμιος και εκτελεστής του Σότλοφ  ο οποίος μιλά αγγλικά κατονομάζοντας τον B. Obama ως υπεύθυνο για την σφαγή.Ο εκτελεστής  απειλεί ότι όσο οι αμερικανικοί πύραυλοι «συνεχίζουν να πέφτουν στον λαό μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να πέφτει στο λαιμό του λαού σου».