Ακόμη ένα πρόσωπο, μια 28χρονη σύζυγος, του άτυχου Λουκά Κωνσταντίνου, συνέλαβε το πρωί η αστυνομία των Βάσεων, σε σχέση με το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Λέιντις Μάιλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος της 28χρονης πιθανόν να προέκυψαν κάποια στοιχεία, στη βάση των αποτελεσμάτων των τηλεφωνικών κλήσεων, οι οποίες έγιναν από το τηλέφωνο του 35χρονου Κωνσταντίνου και κατέχουν ήδη οι ανακριτές της υπόθεσης. Η  συλληφθείσα φέρεται να γνωριζόταν με τον 36χρονο που συνελήφθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού, υπό φρούρηση. Σήμερα αναμενόταν να παρουσιαστούν στο δικαστήριο των βάσεων για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, ωστόσο, ο 36χρονος φέρεται να μην έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, και αναμένεται όπως παρουσιαστούν αύριο, Πέμπτη, ενώπιον δικαστή και οι δύο.

Πέραν από τις τηλεφωνικές κλήσεις του 35χρονου «Ολέ», η Αστυνομία των Βάσεων έχει επεξεργαστεί και απεικονίσεις από εξωτερική κάμερα, που δείχνει τον χώρο που βρισκόταν και διακινήθηκε το θύμα λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. Αυτά και άλλα τεκμήρια, όπως και στοιχεία θα κατατεθούν στο Δικαστήριο, προς υποστήριξη του αιτήματος των ανακριτών να προφυλακιστεί ο 36χρονος ύποπτος, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα.   

Σημειώνεται ότι στην περιοχή του εγκλήματος έχουν εντοπιστεί και γόπες τσιγάρων, κάτι το οποίο οι ανακριτές θεωρούν ως το κλειδί,  που θα ανοίξει την πόρτα του σκοτεινού αυτού εγκλήματος, των αιτιών αλλά και την σύλληψη του δολοφόνου.