Δεύτερο θανατηφόρο σημειώθηκε στη Λεμεσό τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Προτού κοπάσει η πρώτη τραγωδία λίγες ώρες προηγουμένως στην Πάφο, με θύματα δυο νεαρούς, 18χρονος έχασε τη ζωή του στην οδό Αγίας Φυλάξεως.

Στη νέα θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση που συνέβη τα μεσάνυχτα, έχασε τη ζωή του ο 18χρονος Plamen Georgiev Petrov.

Το δυστύχημα συνέβη όταν 44χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό, γύρω στα μεσάνυχτα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεως με τις οδούς Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Α`, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ.

Το όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επί της Αγίας Φυλάξεως, επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α`, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας, που κινείτο με βόρεια κατεύθυνση. "Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε και κτύπησε  σε μεταλλικό πάσαλο πεζοδρομίου", είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας πως "από προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μην φορούσε προστατευτικό κράνος".

Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος, συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, διερευνώνται, ενώ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση στους μοτοσικλετιστές να φοράνε το προστατευτικό τους κράνος, καθώς όπως υπέδειξε, ο 18χρονος ίσως να ήταν σήμερα στη ζωή αν φορούσε το δικό του.