Ο Νίκος Κίρζης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από τη στήριξη που τυχάνει από διάφορες εταιρείες

Η εκδήλωση παρουσίασης των χορηγών της νέας περιόδου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης απέδειξε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στον σωστό δρόμο και εκτός γηπέδου.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κίρζης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του, που σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά στιγμές βρέθηκαν εταιρείες για να στηρίξουν τη διοίκησή του στην προσπάθεια που κάνει για ανασυγκρότηση του Απόλλωνα. Στην ευχαριστήρια ομιλία του προς όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθειά του, ο κ. Κίρζης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εμείς στον Απόλλωνα δεν υιοθετήσαμε ποτέ τη λέξη χορηγός με τη φιλολογική της έννοια.

Για μας όλοι αυτοί που μας στηρίζουν διαχρονικά είναι φίλοι και συνεργάτες. Είναι οι άνθρωποι τών οποίων η συμβολή είναι κάτι περισσότερο από σημαντική στη διεκπεραίωση και την υλοποίηση των μεγάλων στόχων που διέπουν τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Σίγουρα η φετινή σας συμβολή είναι πιο σημαντική από ποτέ, αν συνυπολογίσουμε τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει ο τόπος και η ομάδα μας.

Ξεπερνάτε όμως τον εαυτό σας, παραμερίζοντας τη λογική των αριθμών, στηρίζοντας με κάθε κόστος την ιδέα που λέγεται Απόλλωνας. Ελπίζουμε και ευελπιστούμε πως η φετινή περίοδος θα είναι η απαρχή της δικής μας αντεπίθεσης. Θεωρούμε ότι με τη στήριξη όλων εσάς, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Ταυτόχρονα θα πρέπει και εσείς να αισθάνεστε περήφανοι που είστε, με τον δικό σας ξεχωριστό και σημαντικό τρόπο, μέλη αυτής της τεράστιας και περήφανης οικογένειας που ακούει στο όνομα Απόλλων».

Κύριος χορηγός στη φανέλα θα είναι η CYTA, ενώ η PRIMETEL εξακολουθεί να είναι η εταιρεία με τη μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά στον Απόλλωνα. Οι άλλες 5 εταιρείες που θα διαφημίζονται στη φανέλα και στο παντελονάκι της ομάδας είναι η MAZDA, η XE MARKETS, η KRONOS EXPRESS, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η BETFAIR.

Όσοι βρέθηκαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δέσει μεταξύ τους και λειτουργούν σαν οικογένεια. Ήταν όλοι με όλους, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, και έδειχναν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους αφού σε πολλές στιγμές ο ένας αστείευε τον άλλον. Αυτό είναι το πρώτο στοίχημα που έδειξε να κερδίζει ο κ. Μπέρλι, ενώ το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι να τους δώσει την απαραίτητη ομοιογένεια για να βγάζουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο.

Από Δευτέρας στο γήπεδο

Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το ρεπό που του έδωσε η τεχνική ηγεσία και πλέον θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας. Ο κ. Μπέρλι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και την Πέμπτη πήγε στη Σκοτία για να δει την οικογένειά του. Η επιστροφή του στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή.

Ημέρα των διαρκείας junior


Σε μιαν άλλη εξέλιξη, σήμερα (10:30 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί στο Galactica εκδήλωση παρουσίασης του Junior Club. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία μελών της διοίκησης και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα. Πρόσκληση στην εκδήλωση έχουν όλοι οι μικροί φίλοι της λεμεσιανής ομάδας οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας Junior, ή ένας από τους δύο γονείς του είναι κάτοχος διαρκείας οποιασδήποτε κατηγορίας. Οι μικροί φίλοι του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και να ψυχαγωγηθούν στον παιχνιδότοπο του Galactica.