Από δημοσιεύματα έμαθαν το ενδιαφέρον της ΑΕΛ, για τον πρώην γαλαζοκίτρινο Άθω Σολωμού, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο πρώην γενικός διευθυντής της ομάδας της Λεμεσού Πλουτής Αβραάμ. «Δεν προέκυψε θέμα με τον Σολωμού, εμείς το μάθαμε από δημοσιεύματα. Κανείς δεν επικοινώνησε με τον Άθω Σολωμού, ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ως εκ τούτου για την ώρα δεν υπάρχει θέμα Σολωμού στην ΑΕΛ, ωστόσο υπάρχει περιθώριο για ακόμη μια ενίσχυση στην ομάδα, αλλά αυτό θα αποφασιστεί μετά τους σημαντικούς διπλούς αγώνες με την Τότεναμ. Η προσοχή είναι αποκλειστικά στην ομάδα της Αγγλίας και πως η ομάδα της Λεμεσού θα πετύχει τον στόχο της.

Οι γαλαζοκίτρινοι, γνωρίζουν πως οι ελπίδες τους για κάτι καλύτερο στο Γιουρόπα Λίγκ, εξανεμίστηκαν με το άκουσμα της Τότεναμ. Ωστόσο όλοι ευελπιστούν πως δεν θα παραδοθεί η ομάδα του Πέτεφ, στις ορέξεις στων Άγγλων και θα τους κάνουν την ζωή δύσκολη προκειμένου να διεκδικήσουν ότι μπορούν. Γι’ αυτό τον λόγο ο Πέτεφ και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για να προετοιμάσουν την ομάδα, όσο κατάλληλα γίνεται, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων.