Υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις δυο ομάδες και η πρόκριση θα παιχτεί στα δυο παιχνίδια ήταν η τοποθέτηση του υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.
Για την Αάλμποργκ:
"Όλες οι ομάδες που ήταν στην κληρωτίδα ήταν πάνω κάτω στα ίδια κυβικά. Καμιά από αυτές δεν μπορεί να υποτιμήσει ο ΑΠΟΕΛ και δεν μπορεί να πει ότι θα έχει εύκολο έργο. Είναι μικρές οι διαφορές σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε μπροστά μας την Ααλμποργκ. Μια ομάδα από την Δανία της οποίας το πρωτάθλημα είναι πιο προηγμένο από το δικό μας, με μεγαλύτερη παράδοση στον ποδοσφαιρικό χώρο.
Η δική μας ομάδα πάει να χτίσει το δικό της όνομα στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Ααλμποργκ. Μια ομάδα που απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Εμείς θέλουμε να είμαστε πιο έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο ζευγάρι αγώνων. Η πρόκριση θα παιχτεί στα δυο παιχνίδια".

 

Για την δυναμική του ΓΣΠ:
"Εάν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα τότε σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε όλοι την δυναμική ενός κατάμεστους ΓΣΠ"
 

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας:
"Αυτή την στιγμή ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Θα έχουμε προσθήκες τριών ποδοσφαιριστών. Μαντούκα Αλωνεύτης Τζιμπούρ θα είναι έτοιμοι μέχρι το επόμενο, ενώ Εφραίμ και Παπάζογλου βελτιώνουν την κατάσταση τους. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".
 

Απόλυτη ισορροπία:
"Το 50 -  50 αποτυπώνει πολύ σωστά την ισορροπία των ομάδων.
Ποιοτικά είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι. Από την άλλη η Αάλμποργκ θα έχει 5 επισήμους αγώνες για το πρωτάθλημα. Οι δυο ομάδες κράτησαν τον βασικό κορμό και υπάρχει σχετική ισορροπία στις δυο ομάδες".