ο Ρομπέρτο Κολαούτι μίλησε για πρώτη φορά μετά την μετεγγραφή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του σωματείου

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίων για τον επόμενο ένα χρόνο με τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο Roberto Colautti.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ καλοσωρίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές ο Colautti παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

 «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ήμουν απόλυτα σίγουρος για την απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι εδώ, την φιλοσοφία τους και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», ήταν τα πρώτα του σχόλια.

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για το ποιος ήταν ο σημαντικότερος λόγος που επέλεξε την ομάδα μας, ανάμεσα στις υπόλοιπες προτάσεις που είχε ενώπιον του...

«Αυτό που είπα προηγουμένως, είδα πολύ καλή εικόνα. Ξέρω ότι στον σύλλογο δουλεύουν σοβαροί ανθρώποι, που ξέρουν από ποδόσφαιρο και έχουν σωστή φιλοσοφία. Μίλησα και με τον Τσάβι Ρόκα, η φιλοσοφία μας είναι η ίδια. Όταν το σκέφθηκα με καθαρό μυαλό αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους του στην νέα σεζόν...

«Να κάνουμε μία καλή σεζόν, να προσπαθούμε να κερδίζουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Από την πλευρά μου η δουλειά μου είναι να σκοράρω και εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να  και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο δεν θέλησε να υποσχεθεί αριθμό τερμάτων, παρά μόνο ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.

Για το τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο που είναι ιδιαίτερα χαρούμενος μετά την υπογραφή του...

«Είμαι και εγώ χαρούμενος όπως και αυτοί και ελπίζω ότι θα δώσω σε αυτούς αυτά που αναμένουν από μένα».